Sa ei pea pingutama, kui oled temaga
On reede õhtu ja selle asemel, et end üles lüüa ja linna suunduda, ostate koju hoopis head-paremat, viskute televiisori ette … Ja jääte sinna tundideks. Seejuures oled sa enda kõige mugavamates pidžaamapükstes ja suure lohvaka T-särgiga. Ja sa näed ta ilmest, et tal on täiesti suva, mida sa endale selga tõmbad. Tema jaoks oled ikkagi kõige ilusam tüdruk maailmas.

Te olete nii sarnased, et see on lausa hirmuäratav
Teil on samad hobid, arusaamad ja maitse-eelistused. Kui lähete kohvikusse einestama, tead juba ette, et valite arvatavasti sama roa.

Te naerate pisiasjade üle
Huumor päästab maailma! Ja selle asemel, et hakata detailide üle kraaklema, kukute hoopis naerma. Olete kindlad, et elu on liiga lühike selleks, et seda tülitsemise peale raisata.

Sa räägid talle kõigest
Kui sul on olnud kehv päev, ootad juba õhtut, et tema kaissu pugeda ja kõigest rääkida. Sa tead, et ta kuulab sind hea meelega ja avaldab vajadusel arvamust.

Sa ei varja tema eest midagi
Ei seda, mis sulle tuska valmistab, veel vähem aga kõike head. Sa julged talle enda tunnetest ja ka probleemidest rääkida ja tead, et ta üritab sind mõista.

Te olete alati koos
Nojah, loomulikult veedate vahepeal ka enda sõpradega aega. Kuid seda tehes kibeled juba koju, et rääkida mehele kõigest juhtunust. Võimalusel käite koos nii trennis, poes kui kinos. Vahet pole! Teil on kogu aeg äge.

Allikas: All Women's Talk