Sa ei ole ainus, kellega ta puhkuse ajal magas. Eriti tõenäoline on see siis, kui su silmarõõm töötab mõnes rannakuurortis näiteks Türgis või Egiptuses ning näeb päevast päeva enda ümber kauneid, meeleheitel, purjus ja kiimas naisi, kes homme ära sõidavad. Vaata ringi - kui te koos ringi kõnnite, kas märkad vihaseid pilke või närvilisi sosinaid?

Teda ei huvita su elu kodus ega eelnevad kogemused. Väga tore on ju ainult hetkes elada, kuid inimese kohta, kes sulle tõesti meeldib, tahad sa ju võimalikult kiiresti võimalikult palju teada.

Ta valab su üle pööraste komplimentidega. Ta pole mitte kunagi kedagi sinusarnast kohanud, ta armastab sind, sa äratad temas ülivõimsaid tundeid... kui sellised teated juba esimesel-teisel kohtingul kõlama hakkavad, võid kindel olla, et ta tahab sinult midagi. Näiteks seksi. Või raha.

Su kõhutunne hoiatas sind kohe algul, aga tal õnnestus sind ümber veenda ja andsid hoolimata vastuseisust iseendaga talle siiski võimaluse. Esmamulje ja kõhutunne ei vea kunagi alt. Kui ta on liiga hea, et olla tõsi, siis just täpselt nii ongi.

Ta käitumine muutub pärast puhkust. Puhkusel ollakse vabamad ja lõbusamad kui tavaliselt, aga kui koju jõudes muutub tema olek ja käitumine kardinaalselt, siis ole valvel. Ta kas tegi sulle püksi pugemiseks head nägu või lihtsalt mängis puhkuse ajal seda inimest, kes ta tegelikult olla tahaks.

Suhe liigub pöörase kiiruse ja intensiivsusega, kõike on vaja teha nüüd, kohe, hästi kiiresti. Ta kardab meeletult, et mida rohkem ta venitab, seda kiiremini tema tõeline pale sulle nähtavale ilmub. Kui kardad, et teie puhul võib asi selles olla, tee tema kuuldes nalja selle üle, kuidas inimesed kipuvad alati liialdama ja üle võlli minema, kui arvavad, et nad teist osapoolt enam kunagi ei näe... vaata, mis nägu talle pähe tuleb.

Te näitasite teineteisele ainult oma parimaid külgi. Mida normaalsemalt ja igapäevasemalt te mõlemad käitusite ja mida mugavamalt end teineteise seltsis tundsite, seda lihtsam on suhet ka pärast puhkust edasi viia. Kui te üldse mitte millegi üle ei vaielnud, oli see kõik lihtsalt poose.

Ajastus on vale. Kui üks teist läks puhkusele selleks, et murtud südant parandada või eksist üle saada, siis kohe pea ees uude suhtesse hüppamine ei ole mõistlik. Lohutusseks võib olla tore, aga mitte siis, kui teine osapool sellest midagi suuremat lootma hakkab.

Ta ei räägi oma elust midagi. Kui teie vahele ei jää sadu ja tuhandeid kilomeetreid, teete ilmselt plaane, kuidas ja millal uuesti kokku saada. Kui ta hakkab vabandusi otsima või püüab leida võimalusi kõrvale hiilimiseks, on asi selgemast selgem - ta ei taha sind rohkem näha.

Allikas: Daily Mail