1. Ole uhke: rõhu sellele, mis teeb sind eriliseks

Me kõik teame, kui keeruline on endale profiilipilti valida. Tahaks ju leida midagi sellist, mis sind kõige paremas valguses näitab. Midagi sellist, kus oled ilus ja eriline samal ajal. Sageli kiputakse varjama seda, mis eriliseks teeb — peidetakse ära sünnimärgid, mida koledaks peetakse või tätoveeringud, mis omapära toovad. Ole sina targem! Rõhu sellele, mis sind teistest eristab, see toob tähelepanu ja äratab huvi.

2. Ole aktiivne: tegutse oma soovide nimel

Kui oled baaris ja märkad mõnda “huviobjekti”, siis tasub temaga minna ka juttu tegema. Kui sa seda ei tee, siis võid ju sootuks ilma jääda. Võib-olla ei osanud ta sinu poole vaadata ja lihtsalt ei märganud sind? Isegi kui ta sind hetkeks märkas, siis ei suutnud ta ilmselt seda ära fikseerida ja sa jäid lihtsalt üheks kujuks suure massi hulgast. Ei maksa jääda nurka istuma ja ootama, et kõik iseenesest sülle kukub. Oma soovide nimel tuleb töötada!

3. Suhtle: anna märku, kui sulle midagi ei sobi

Isegi tugevamatel suhetel tekib aeg, kus teise poolega täielikult ei nõustuta. Kõige olulisem on aga see, et sellisest asjast julgetakse kõva häälega rääkida. Vaikimine ja probleemi alla surumine ei aita kedagi, pigem hakkab ta nagu lumepall mäest alla veerema ja muutub aina suuremaks. Ning lõpuks katki minnes tekitab tõelise kaose. Seega — suhtle, räägi ja avalda arvamust!