Selgus, et naisel on salasuhe. Juba mõned kuud tagasi sain aru, et meil ei ole kõik endine — naine oli emotsionaalselt kusagil eemal, seks muutus harvemaks ja kui see ka toimus, siis emotsioonitult. Pidevalt ärritus, mõttetutes olukordades toimusid etteheited, kuid samas hoidus kõrvale ning kodus oli pidevalt telefoniga teises toas. Olen oma naist alati sajaprotsendiliselt usaldanud ja ei ole kunagi tema tegemiste järele nuhkinud.

Iseenesest tundub kõik ilus, meil on tore kodu, materiaaalselt oleme kindlustatud, peres 3aastane laps. Oleme koos elanud juba 10 aastat, võtsime kaua aega hoogu, et meie perre sünniks laps põhimõttel, et suhe oleks piisavalt tugev.

Võtsin ühel õhtul ennast kokku ja palusin naiselt selgitust. Pika jutuajamise käigus selgus, et naisel ongi teise mehega afäär. Väidab, et seksi ei ole toimunud, suhe on olnud platooniline. Alguse sai see trennist, kus pilgud kohtusid, ehk toimus ka põgus jutuajamine aga naise väitel olnud see mees teda lummanud. Mees jättis kontakti, naine mõned päevad mõtles ja nii see suhe kolm kuud tagasi algas.

Kuidas nüüd edasi selle teadmisega olla? Kas jätta kõik sinnapaika, sest kui ikka naine on kellessegi teisesse armunud, olgu siis kas või platooniliselt, siis seda muuta enam ei ole võimalik. Või on kellegi kogemus ja annab seda suhet veel päästa? Ise olen koduhoidja, armastan oma naist ja olen meie 3aastasesse tütresse meeletult kiindunud.

Palun sisukaid nõuandeid just naistelt, sest tahan väga perekonda päästa. Lahmimisi stiilis, et minge lahku, on kõige lihtsam välja pakkuda.