Alfanaine vajab:

11. Dünaamilist elustiili

Edukas naine tahab pidevalt edasi liikuda. Ta ei suuda paigal istudes oodata, millal partner talle ükskord järele jõuab. Kui sa ei suuda sammu pidada ja tunned, et tema ambitsioonid, soov areneda ja kiiremini kõrgemale kaugemale jõuda käivad sulle üle jõu, läheb teil koos väga raskeks. Sa ei pea temaga võistlema, aga pead aktsepteerima tema püüdlusi ning nendega kaasa minema.

10.Iseseisvust

Ta ei taha olla sinust sõltuv ei majanduslikult ega emotsionaalselt. Alfanaine ei vaja peremeest ega perepead, vaid partnerit, kellega võrdselt panustada.

9.Positiivsust

Naine on mõistnud, et positiivsus ja hea suhtumine viivad kiiremini sihile, mistõttu püüab ta end ümber head meeleolu hoida ja täidab su soove lootuses ja ootuses, et vastad talle samaga. Näägutamisel ja virisemisel pole sellises suhtes kohta, ta ootab sinult kiitust ja seda, et oleksid ta üle uhke.

8.Vabadust
Elus edasi jõudvad naised hindavad vabadust väga kõrgelt ning nende kõrval saavad olla vaid mehed, kes seda mõistavad. Nad ei kannata, kui keegi neile piire seab ja nende vabadust ära võtta püüab.

7. Konstruktiivset kriitikat

Kõik otsused ei saa olla õiged ja tark naine teab seda. Võib-olla ei märka ta ise, kui hakkab viga tegema, kuid siin pead sina appi tulema ja talle seda ütlema. Viisakalt, korrektselt ja rahulikult, mitte süüdistades, karjudes ja õiendades. Alfanaise ego vajab vahepeal väikest negatiivset ergutust, et ta suudaks vapralt edasi panna.

6. Väljakutset
Alfanaised tahavad end proovile panna ning oma partneriga nii mõistuse, füüsise kui emotsioonidega võistelda. Paku talle võimalust kasvõi mälumängude või spordivõistluste näol.

5.Huumorimeelt
Ta ei jõua pidevalt juhtida ja tähtis olla, see on tegelikult väga väsitav. Kui partner kodus mossitab ja toriseb, põleb ta kiiresti läbi. Sa peaksid oskama talle naeratuse näole tuua ja ta naerma ajada nii, et tal pisarad voolavad. Sarkasm on teretulnud, kuid pead oskama ka ise ennast kaitsta ja mitte tema teravate naljade peale solvuma.

4. Hellust
Pealtnäha karm ja tugev, on tegu siiski naisega ja ning iga naine vajab hellust, hoolt, armastust ja kallistusi.

3. Usaldust
Ta ei viitsi sind pidevalt kontrollida, vaid laseb sul täiesti rahulikult omaette tegutseda. Sama eeldab ta sinult enda kohta — ta ei kannata, kui tal pidevalt sabas oled ja tema järgi nuhid.

2.Koostööpartnerit
Parim toetus tegusale naisele raskel ajal on hea meelelahutus. Pole tähtis, kas vaatate koos filmi, lähete langevarjuhüppeid tegema või jalutate metsas, peaasi, et teete seda koos.

1. Uusi teadmisi
Alfanaine mõistab, et ta ei tea ega oska kõike, aga vähemalt ta püüab. Nii et püüa õpetada talle midagi uut iga päev, aga see ei tähenda loenguvormis jutustamist. See tähendab, et sa ka ise püüad iga päev midagi uut teha ja õppida, sest sa mõistad, et ainult see on tee edasi.