Eriti kiiresti saab su suhe läbi siis, kui:

Ütled voodis vale nime
Fantaseerimisega on sellised lood, et mõnele naisele see meeldib, teine aga läheb vihast ja armukadedusest hulluks, kui teada saab, et kujutled temaga voodis olles kedagi teist. Kõige suurem lollus, mis sa üldse teha saad, on keset kõige kuumemat kirehetke vale nime välja kisendamine. Ära parem proovi, sest siis ei jää sa ilma mitte ainult orgasmist, vaid ka oma silmarõõmust!

Näitad intiimseid pilte kallimast ka teistele
Paljastavad ja kompromiteerivad fotod, mis su kallim on sulle endast saatnud, on mõeldud ainult sinu silmadele. Ole kui uhke tahes, kellelegi teisele ei tohi sa neid fotosid isegi mitte mainida, rääkimata näitamisest. Kui sa selle patuga vahele jääd, on su suhtega kohe väga kiiresti finito, lisaks saad endale külge latatara maine.

Halb hügieen
Palun väga, kanna neli päeva järjest samu aluspükse ja sokke. Ära pese ennast. Tead, ära vaheta ka särki. Ja vaata, mis juhtub, kui teed kõike seda ning jätad ka hambad pesemata ja habeme ajamata. Aga me igaks juhuks hoiatame ette: ära siis väga kurvaks saa ja ära väga imesta, kui naisel kaob täiesti ootamatult seksiisu.

Sa ei raatsi tema peale raha kulutada
Me teame — ükski mees ei taha endale bimbot, kes istub kodus, on ilus ja nõuab raha ning ilusaid asju. Samas ei taha ükski naine endale meest, kes keeldub restoranis prae kõrvale veini tellimast, sest see on liiga kallis. Säästlik eluviis on üks asi, aga koonerdamine hoopis teine ning me saame suurepäraselt aru, kui sa oled lihtsalt õudne ihnuskoi.

Sa oled iseendast natuke liiga suures vaimustuses
Enesekindlus on üks asi, ülbus ja egoism hoopis teine. Su tüdruk tahab kuulda, kuidas su päev läks või millest mõtled. See aga ei tähenda, et peaksid pidama kolmetunniseid monolooge. Kurb, aga tõsi: kui soovid, et keegi püsiks su kõrval, pead oskama ka kuulata.

Lähed pidutsemisega üle piiri
Lahe, kui oled hea tantsija ja libeda jutuga ning suudad iga peo käima tõmmata. Teatud piirini on see väga tore. Piir saab ületatud sel hetkel, kui sa kahe peo vahel enam kaineid hetki ei näe või kui iga üritus lõpeb sellega, et naine peab su sõna otseses mõttes süles minema tassima, sest sinu jalad enam ei kanna. Mõõdukus ennekõike!

Satud "kogemata" kellegi teise voodisse
Petmine peaks olema nii iseenesestmõistetav tabu, et sellest ei peaks üldse kirjutamagi, aga kahjuks näitab statistika, et see on jätkuvalt peamine põhjus, miks lahku minnakse. Ükski mees ei ole nii äge, lahe, originaalne, nunnu, hea, armas või rikas, et naine talle kõik andeks annaks ja lubaks end korduvalt ja jätkuvalt alandada. Kui sa petad, siis sind jäetakse maha.

Allikas: Askmen