Ma ei tea — see on tõsi, kuid ainult suhte alguses. Eelduste kohaselt võiks naisterahvas ka ise tegevusi välja pakkuda. -Ma ei tea- suhtumine on mõlemapoolne möödapanek. Lihtne lahendus on see, et kui üks või teine seda pidevalt kasutab siis tuleb lihtsalt uus otsida.

Vahet pole — see on vast mõlema soo poolt vihje, et kaaslane kasutab sind vaid ajaviiteks. Võta seda võimalusena edasi liikuda. Elu ongi otsimine ja kui leiad, keda oled otsinud, siis kõik algab.

Sõnumitele vastamine võtab aega sada aastat — see juhtub ainult siis kui vastaspool ei ole huvitatud sinuga suhtlemisest ja kui ta mingil põhjusel alles 2 nädala pärast ärkab siis pole vaja temaga enam suhelda.

Solvumine — soovin, et mõistaksid, kas Sina solvusid või solvus tema. Tõid huvitava näite, saan aru, kuna mul endal oli sarnane olukord, aga vastupidiselt. Sulle võis jääda küll mulje, et ta solvus, aga … mina näiteks sain lihtsalt üks hetk aru, et see inimene kasutab mind ainult siis kui tal midagi vaja ja ma ei saa sellest kogemusest mitte midagi. Otsustasingi siis lihtsalt mitte midagi enam teha, ei solvunud, aga ei leidnud ka põhjust midagi selgitada või põhjendada. Tundus ajaraiskamine, mida olin lollilt raisanud juba piisavalt. Vahel on teatud tüüpi inimesed kes ainult võtavad ja siis kui sellele piiri paned siis ise solvudes arvavad, et sina solvusid. Kas oled üks nendest?

“Sa ei saa naljast aru, või?!” — hmm, üks raskemaid teemasid, ehk? Tõsiasi on see, et suhteliselt erinevad inimesed ei saa koos olla, eriti huumorisoone pärast. Ka on faktoriks aeg, selliseid nalju saab paremini teha siis, kui oled juba natuke aega suhtes olnud. Sinu näite peale küsiksin, kas tõesti ei olnud ühtegi märki tema huumorist varem, vaid alles pärast vallatud ööd ärkasid ja said aru, et teie huumor ei klapi. On naisterahvaid, keda sellini nali ei häiriks ja on neid keda see väga solvab. Lihtsalt liigu edasi.

Ausus = segane oled? — informatsiooni puudus. Kui otsid lihtsalt funni, siis alati selgita varem, mis sinu arvates fun on. Kas tahad ühe öö suhteid, lihtsalt inimesega väljas käia (ilma tagamõtteta) või otsid armastust. Ütlen sinu eest siiski välja selle, mida sa ei tahtnud öelda. Kõik oleneb teisest inimesest ja inimeste puhul ei toimi planeeritud spontaansus. Kui lähed välja, et lihtsalt võõra seltskonda nautida ja ei midagi muud, kuid kohtudes armud, siis sinu esialgne plaan on ammu unustatud.

Väike soovitus — ära jäta endast kunagi vale muljet ja ära ürita kunagi olla keegi teine. See viib ainult tahtlikule lugupidamatusele. Kui käid meesterahvaga väljas ja lased endale kõik välja teha siis see on märk temale, et oled huvitatud ja kui peaksid mingi aja pärast väljendama, et oi kui tore sõber ta on siis oled lugupidamatuse ära teeninud. Ausus ja otsekohesus on üldjuhul alati paremad kui keerutamine ja lootmine. Saad küll esialgu haiget, et kuidas ta küll mulle nii ütles või tegi, ja tuled Delfisse, kirjutad huvitava loo, aga see on ka kõik. Aega ei ole palju raisatud. Aeg on minu arvates üks kõige hinnalisem ressurss, kõikidele inimestele. See ei tähenda, et peaksid kõike väga kiiresti tegema vaid pigem mõtle läbi, mille peale aega raiskad (seda öeldes näen irooniat oma kommentaari pikkuses ja kohas kus seda kirjutan).