“Ma arvan, et Eesti naistel on aeg silmad lahti teha ja mitte nii isekad olla. Nimelt on Eestis täiesti normaalne, kui mehed tegelevad polügüüniaga ehk mitmenaisepidamisega. Mehi ju nii vähe ja naised peavad mehi jagama ning olema nõus meest jagama. Üldiselt naised on aga naljakalt trotsi täis ja ei arvesta reaalsusega, vaid on mõtlemisega “ainult mina ja mina; tahan endale kõike ja mees peab kuuluma ainult minule!”. Või kui mehel on üks või kaks armukest, siis ollakse kohe trotsi täis. Naised võiks sellisel juhul üldse õnnelikud olla, et neil on mees vähemalt kodus olemas, mis siis, et käib vahetevahel ka teiste naiste juures. Paljudel naistel pole üldse meest, sest mehi kõikidele ei jätku! Seega võiks väärtustada seda, mis juba olemas on.

Üldse võiks naised polügüünia teemat vabamalt võtta ja suhtuda aktsepteerivalt sellisesse kooseluvormi, kus koos elavad üks mees ja kaks naist. Mis seal siis nii hullu oleks? Miks peavad paljud teised naised üksikud olema? Teie enda iseka ego pärast? Või vabad naised: kas tõesti on parem olla elu lõpuni üksik, kui jagada mõnda meest teise naisega? Elaksite kolmekesi koos ja teil oleks ikkagi mees olemas. Ikka parem, kui üldse ilma meheta olla.

Kuna mehi kõikidele naistele Eestis ei jätku ja paljud naised peavad üksikuna kopitama, siis kui naised kainelt mõtlevad, näevad ise ka, et palju parem on selline variant, kus on ikkagi mees olemas, kuid sama mees on lihtsalt ühele teisele naisele ka veel olemas. Ikka parem kui olla absoluutselt ilma meheta. Kooselud, kus on kaks naist ja üks mees ‒ siit leiab veel positiivseid külgi. Näiteks aitavad naised üksteisel last hoida, kodutöid teha jne.

Naised, on aeg oma ego natuke taevast alla tuua ja laiemalt vaadata ühiskonnas toimuvat. Ei peaks olema nii isekas ja omandihimuline. Saaks ühiskonnast kaotada ära pingeid ja kurbust. Kõik, mis selleks teha tuleb, on oma mõttetut isekust talitseda ja arvestada Eestis valitseva reaalsusega: mehi on vähe ja naised peavad mehi jagama.

Alustuseks oleks hea samm seegi, kui naised oleks tolerantsemad mehe armukese pidamisse. Ei pea kohe hakkama kolmekesi koos elama. Mees võib teise naise juures käia ka visiitsuhte korras. Muidu küll seletate omavahel “Eestis mehi nii vähe, mehi nii vähe! Mehi ei jätku! Nii palju vabu meheta sõbrannasid, kes ei leia meest!”, aga sammu reaalsete lahenduste suunas ei soovi teha. Selleks tuleb muuta lihtsalt oma maailmapilti ja oma egot kärpida.

Osadel naistel on ego aga lausa nii laes, et kui neile siin Eestis mõni vallaline mees tähelepanu pöörab, ei tee nad sellest välja. Naised peaks just tänulikud olema, kui mõni mees neile tähelepanu viitsib pöörata, sest naisi on Eestis palju ja meestel valikut jätkub. Eesti naine ei saa endale pirtsutamist lubada."