KINGAD

Jalanõude kvaliteet ja stiil räägivad naistele palju. Kulunud ja lääpatallatud jalanõud ei lähe kohe üldse mitte. Kanna kalleid ja stiilseid kingi, ainult nii saavutad daami heakskiidu.

KÄED

Suured ja mehelikud käed meeldivad naistele, aga samal ajal peavad käed olema ka hooldatud ja niisutatud. Karedad käed ja mustad küünealused daamidele ei kõlba.

TERVITUS

Viisakas tervitus on väga olululine. Vaata silma, ütle tere ja nimeta naist nimepidi. Kui surud kätt, olgu see ikka korralik kindel käepigistus, mitte viinerinäpp ega ka kruustangid.

RIIDED

Kui on kohtingule minek, siis näe ikka viisakas välja. Dressid ja T-särgid ei ahvatle ühtki daami. Korralikud teksad ja triiksärk on alati kindla peale minek.

JUUKSED

Pesemata juuksed on väga inetud ja ebameeldivad, nii naistel kui meestel. Soeng võiks ka olla moodne, kuid peamine on siiski puhtus, puhtus ja veelkord puhtus. Loomulikult pole lubatud ka kõõm.

SÕNAVARA

Daamile juba ropendamisega muljet ei avalda. Hea vestlusoskus ja lai silmaring avaldab aga kõikidele naistele muljet. Kui sul kõneledes või kirjutades esineb grammatikavigu, on asi päris paha — naised armastavad korrektsust. Aga õnneks pole kunagi hilja õppimiseks!

Allikas: Genius Beauty