Ninatark

Millisele mehele ei meeldiks intelligentne kaaslane, kellega saab ka tõsisematel teemadel vestelda? Kellele ei meeldiks naine, kellel on oma arvamus ja kes julgeb seda ka avaldada? Kuum keha on muidugi tore, kuid tarkus, arukus ja särav mõistus on siiski kordades seksikamad. Niisiis — enesekindlus on hea, kuid targutav inimene ei ole küll ühtegi seltskonda oodatud, kui tegu pole just väitlusklubiga. Ninatargad ja targutajad viivad kõigi tuju alla, sest nad peavad justkui kõiki teisi rumalateks ja saamatuteks ja hakkavad neid "õpetama nagu oma lapsi.“ Nad peavad end meeletult enesekindlateks, ega saa aru, miks keegi nende huumorit ei mõista.

Kullakaevaja

Iga mees tahaks, et ta oleks võimeline naise eest hoolitsema — see on puhas ürginstinkt. Sa kulutad lilledele, restoraniarvetele ja kinopiletitele, et naisele head teha. Hoolitse samal ajal aga ka selle eest, et naine naudiks pigem sinu seltskonda kui su varandust. Rahajanulist naist ei pruugi kohe ära tunda, kuid nad kõik näitavad peagi oma tõelist palet, eeldades, et sa tasud kinni nende iga sammu ja soovi.

Preili Õige

Kui sa leiad naise, kes on sinu jaoks see õige, siis on tuli roheline ja anna minna! Kui see on aga hoopis naine, kes arvab, et ta on ise õige ja tal on alati õigus, siis hoia eemale. Sel naisel võib olla ohtralt häid omadusi, kuid meeletult raske on olla koos kellegi nii kangekaelsega, kelle jaoks tema sõna ja arvamus on püha. Tal peab kõiges õigus olema, isegi siis, kui ta otseselt teemat ei jaga. Ta võib koguni oma nina sinu tööasjadesse toppida ja leida, et ta tunneb seda ala paremini ja sa peaksid alati tema nõuandeid (vabandust, käske) kuulda võtma. 

Psühho

Psühhosid on naiste seas palju ja nad pole ühesugused. Oo ei, nad on kavalad, igaühel kiiksud ja võtted, millega sind terroriseerida. Naine, kes kirjutab sulle 10 korda päevas sõnumeid, kes tahab 24 tundi ööpäevas teada su täpset asukohta, tegevust ja inimesi sinu ümber… psühhosid tasub iga hinna eest vältida. Ta põimub su ellu ja raputab sind täielikult, kuni oled loid, väsinud ja võimetu enam midagi korda saatma. Jah, seks temaga võib olla imeline ja erutav, kuid kooselu on absoluutselt võimatu.

Mahajäetu

Teda on kõige raskem ära tunda, mistõttu tuleb olla iseäranis ettevaatlik. Me oleme kõik kuulnud hoiatust „vaata, et sa lohutussuhe poleks“, kuid mida sa saaksidki teha, kui naine on pealetükkiv, otsib su lähedust ja kuidas nüüd öeldagi — annab kiiresti kätte, sest tahab möödunut unustada. Mõneti on mahajäetu sama osav kui psühho, kes suudab su ellu tungida ja sind endast sõltuma panna. Kui vahva ja vinge see suhe ja seks ka ei näiks — see ei pruugi kaua kesta ning ta võib vajada sind vaid selleks, et kaotatud meest peast saada. Kui ta maha rahuneb, siis on sul aga hoopis selline naine, kes võrdleb iga su liigutust oma eksiga.

Allikas: Askmen