1. Aja ta naerma

Tee mingi hea nali teid ümbritseva kohta. Vaata, et see nali ei oleks pahatahtlikus võtmes kellegi kulul, vaid pigem tee enda üle nalja, näiteks kui olete klubis, siis võid kasvõi naise juurde minnes öelda, et ei tea, kas ma ka kunagi üldse õpin, kuidas kaunile naisele läheneda. Kui naine selle peale naerma hakkab, on juba lihtne vestlust jätkata.

2. Tee kompliment

Komplimendil ja komplimendil on suur vahe — ära viska talle mingit suvallist komplimenti, mida sa lihtsalt tead, et on on kombeks teha (a la näed hea välja, silmad nagu taevatähed vms), vaid silmitse teda hoolikalt ja tee kompliment selle kohta, mis sulle päriselt tema juures meeldib ja silma jääb.

3. Küsi nõu

Naistele meeldib, kui mees ei ole selline macho, kes ühtki oma nõrkust välja ei näita ja naist heal juhul endale ainult aksessuaariks vajaks. Küsi nõu mingis väikeses asjas. Näiteks, ütleme, et kohtute lennujaamas oma lendu oodates, siis võid küsida, et kas ta oskab mingit nõu anda pakkimise suhtes, et järjekordselt sa pakkisid liiga palju/vähe asju kaasa. Küsi mida iganes, see tagab kindlasti naise tähelepanu.

4. Küsi naise arvamust

Ütleme, et olete ikka veel lennujaamas. Küsi küsimusi sihtkoha kohta, et kuhu seal tasuks minna, mida ta oskab soovitada jne. Ära mingil juhul hakka praalima sellega, kus sa kõik oled käinud ja mida näinud — see küll ühelegi naisele muljet ei avalda.

5. Paku oma abi

Džentelmenid ei lähe kunagi moest. Jah, me jõuame ise oma kohvrit tassida, aga siiski avaldab muljet, kui mees oma abi pakub. Ja me oskame ust ise lahti teha, aga arvamus mehest, kes avab juba eemalt ukse ja ootab, millal sa selleni jõuad, et sind ees sisse lasta, tõuseb kohe kõrgustesse.

Edukat tutvumist!