Mehed, kellel on naissoost sõbranna, oskavad naisi hinnata

“Mehe ja naise vaheline sõprus on võimatu“ — kui tihti sa seda lauset kuulnud või ise selle peale mõelnud oled? Kas sa aga ka selle peale mõtled, et kui mees ei suudagi mõelda muule kui sellele, et millal naisega voodirõõme nautida saab, siis ei oska ta ühtegi naist näha muu asjana kui tühipaljas seksuaalobjekt? Kurb, kas pole. Seega, kui su mehel on hea sõbranna, siis võid kindel olla, et ta oskab naisi hinnata ja ei näe neid ainult mänguasjadena. Jah, võib-olla on tal vahel mõni vallatu mõte pähe tulnud, aga kas sina ei ole siis mõnest mööduvast härrasmehest või kenast kolleegist samamoodi mõelnud?

Ta võib olla naise väljavaatega kolmas osapool teie tülides

Vahel on nii, et tüli jookseb ummikusse ja sellest välja saamine tundub täieliku võimatu missioonina. Mõlemad olete kui kaks sarvilist ja jäärapäist elajat, kes kumbki alla ei anna. Mida teha? Küsi oma mehe sõbrannalt nõu — kuna ta on naine, siis ehk näeb ta asja rohkem sinu vaatenurgast. Ja nii võidad endale argumente juurde!

Teil võib nii mõndagi ühist olla

Kuna ta su mehega hästi läbi saab, siis peab teil olema nii mõnigi ühine omadus. Ehk on teil sarnane huumiromeel või ehk on teie mõlemaga lihtsalt mõnusalt pingevaba suhelda? Igatahes leidub teis mõlemas midagi, mis su mehele meeltmööda on. Miks siis mitte seda ära kasutada, oma eelarvamused alla suruda ja selle naisega lõpuks ometi tutvust teha? Ehk saad ka sina sealt endale juurde ühe toreda sõbranna, kellega pühapäevaõhtuti kinos käia või reede õhtul linna peale pidutsema minna.

Allikas: Women’s Health Magazine