Ma pühkisin ta tagumiku puhtaks

Mu eksnaine jõi end ühel õhtul liiga purju ja tulemuseks oli see, et ta jäi lihtsalt poti peale magama. Minu õnnetuseks toimus see kehaväljutamise akti ja pühkimise vahepeal. Loomulikult tassisin ma ta siis voodisse, panin külili magama ja üritasin ka talle vett joota. Enne aga pidin siiski ta tagumiku puhtaks pühkima..

Ma tuhnisin ta tupes umbes 10 minutit

Mu eksil olid päevad ja ta soovis tavapärase vahekorra asemel “tagumisest uksest” lähenemist. Mul ei olnud selle vastu midagi, kuid kuskil tegevuse poole peal juhtus lihtsalt nii, et üks auk vahetus teise vastu ja anaalseksist sai tavapärane seksuaalvahekord. Nii tekkis meil paanika, ilmselt olin ka selle kõige käigus tema tampooni kuskile liiga üles ramminud. Nii siis surkisin ma tema tupekäigus kuskil 10 minuti jagu, kuid ei leidnud sealt midagi. Läksime kiirabisse, kuid ka nemad ei tuvastanud, et seal midagi oleks. Nii arvas naine, et ilmselt ta siiski unustas tampooni kasutada. Seda seni, kuni see umbes nädala pärast ise sealt välja tuli. Jumal tänatud, et ta toksilist šokki ei saanud.

Ma vahatan tema seljakarvu

Vahel ma vahatan oma mehe selga. Aga olgem ausad, minul endal on sellest rohkem kasu kui temal — nii ei pea ma seda metsa seal selja peal vahtima.

Ma analüüsisin ta voolust

Mu tüdruksõber karjatas kui ta vestus oli ja kutsus mind sinna. Tal oli lihtsalt mingi veider voolus tekkinud, mida ta varem näinud ei olnud ja palus mul seda analüüsida. Kui ma sellele mõtlen, siis tundub see mulle päris räige, aga samas armastan ma teda ikkagi.

Allikas: Women’s Health

Mis on kõige kentsakam või räigem asi, mida sina oma partnerile teinud oled?