Hüüdnime panemine
Jah, need on igati nunnud, kuid hellitavad nimed võetakse kasutusele pikemaajalises suhtes. Kui hakkad naist esimesel kohtingul “musiks” kutsuma, jätad pigem veidriku mulje ja suure tõenäosusega jääb see ka ainsaks deidiks.

Telefonimängud
Nutitelefon on tõepoolest imeline leiutis! Ja tihtipeale on see märksa huvitavam kui kaaskodanik. Kuid ürita kohtingul keskenduda ikkagi enda kaasalsele, mitte kõikvõimsale telefonile.

Eks siin ja eks seal
Usu või mitte, aga meid tõesti ei huvita su endine kallim. Veel vähem läheb meile korda, miks sind maha jäeti või mis teil halvasti läks.

Kesine huumor
Huumorimeel on üks seksikamaid omadusi. Kuid huumoril ja halbadel naljadel on suur vahe sees. Räägi enda suguelundi-nalju teistele, mitte kaaslasele, kellele üritad avaldada muljet.

Sul pole headest kommetest õrna aimugi
Sa matsutad, röhitsed, lased kehatuultel möllata ja üllbitsed teenindjatega. Ja lõpuks nõuad, et naine arve maksaks. Huvitav küll, miks ta sulle tagasi ei helista …

Peamine jututeema on raha (või selle puudumine)
Kohe, kui hakkad rahast rääkima, kaob kaaslasel su vastu huvi. Vahet pole, kas sul on seda meeletult palju või oled juba pikalt pankrotis. Ürita leida mõni teine teema, millel pikemalt peatuda.

Oled liiga enesekindel
Palun tee vahel enesekindlusel ja ülbusel. Esimest ei saa teeselda, see kas on või ei ole. Kuid ülbuse võiksid kohe unustada.

Allikas: AskMen