Mees number 1: “Minu ideaalne naine on omapärane. Ta ei pea küll kaugelt rahva seast silma paistma, kuid ta huumorimeel, naeratus ja huvid eristavad teda keskmisest inimesest. Mulle meeldivad naised, kes ei karda end minuga koos vabaks lasta.”

Mees number 2: “Ma arvan, et naine peab olema nii tark kui ka ilus. Samuti iseseisev. Ning ta ei tohiks katsumusi karta. Eriti selliseid, mida meil ehk koos läbi teha tuleb.”

Mees number 3: “Ma olen alati kõrgelt hinnanud seda, kui naine suudab kompromissini jõuda. Eriti arvestades seda, et see ju ühe tervisliku ja normaalse suhte alustala on.”

Mees number 4: “Ma otsin naist, kes jagaks minuga samasuguseid huvisid. Loomulikult ei otsi ma täiesti enda koopiat, aga midagi peab siiski ühist ka olema.”

Mees number 5: “Minu arust on võtmesõna armsus. Sellest ei tüdine küll kunagi.”

Mees number 6: “Ma ei teadnud, mida ma otsin, kuni tutvusin oma praeguse abikaasaga. Enne, kui arugi sain, olin armunud! Ta toetas mind, kui seda vajasin ja ei häbenenud mu sõpradega koos aega veeta. Tema iseloom oli see, mis mind täielikult paelus.”

Mees number 7: “Mind võluvad ambitsioonikad naised.”

Mees number 8: “Alguses otsisin ma naist, kes oleks lõbus ja kellel oleks suured rinnad. Ja ma leidsin ta! Lisaks meeldib sellele tüdrukule ka mu perega aega veeta. Tõeline lotovõit!”

Mees number 9: “Naine peab oskama enda eest seista. Abitus on tõeline õudusunenägu. Siis ta peab olema romantiline, huumorisoonega, armas ja avatud. Südamlikkus on ka oluline.”

Mees number 10: “Ma armastan oma naist seepärast, et ma saan temaga koosviibides olla mina ise.”

Allikas: Women’s Health Magazine

Nagu näha, siis nii palju kui on mehi, on ka naisideaale. Seega, kui siiamaani veel Härra Õiget leidnud ei ole, ei maksa ka pead norgu lasta. Küll ta kuskil ikka olemas on!