“Ma lausa armastan sporti!“
Loomulikult on olemas tõelisi nais-spordifänne, kuid suurem osa õrnema soo esindajatest suhtub asja siiski võrdlemisi külma kõhuga. Aga ikkagi veedab ta sinu ja su sõpradega väga suure osa teleka ees jalgpalli või saalihokit vahtides — tegelikult käivad sel hetkel ta peas ainult põgenemismõtted. Su naine usub, et ta peab hindama seda, mida sinagi armastad. Nii istub ta truult su kõrval ja elab tulihingeliselt kaasa.

Ütle talle, et see on täiesti aktsepteeritav, kui ta sinuga koos su lemmikmeeskonda ei fänna. Kutsu teda jalkamatšidele, kuid jäta talle siiski võimalus keeldumiseks.

“Ma naudin oma iseseisvust”
Jah, muidugi meeldib talle tema vabadus. Küll aga jätab ta endast iseseisvama mulje, et sinu silmis mitte meeleheitlik näida. Kui sa annad oma naisele liiga palju vaba ruumi, siis kipub ta arvama, et sa ei hooli temast.

Anna talle teada, et oled siiralt teie kahe suhtest huvitatud. Mida kindlamini ta sinuga end tunneb, seda suurem võimalus on, et ta end ka avab ja sulle teada annab, mida ta suhtelt tegelikult ootab.

"Ma olen alati selleks valmis"
Ta ei suutnud suhte algusfaasis oma käsi sinust eemal hoida, nüüd muretseb ta selle pärast, et kui ta pole sinu järele hull, vajub teie suhe lörri. Nii võib muutuda seks rutiiniks ja lõppkokkuvõttes ei naudi te kumbki seda, mis linade vahel toimub.

Kui sa pole kindel, kas ta tahaks astuda esimese sammu, siis küsi talt, kas tal on seksiks tuju. Ja loomulikult anna talle ka teada, et kui ta on väsinud, siis on tal õigus öelda ei.

"Ausalt, see on nii lahe, et sul on nii palju naissoost sõpru"
Teoorias armastavad naised mehi, kes suudavad vastassoost aru saada. Praktikas tekitab aga naise-mehe sõprussuhe sinu kallimas armukadedust. On normaalne, et ta tunneb end sellest natuke häirituna. See on instinkt.

Sa ei pea oma naissoost sõpradest loobuma! Aga ütle talle, et ka sina oled vahel armukade, kindlasti on ka temal meessoost austajaid ning sõpru. See aitab su naisel aru saada, et armukadedus on täiesti normaalne ning ta ei peaks sellepärast põdema. Lisaks, kui ta saab aru, et ka sina muutud armukadedaks, siis tunneb ta end tõeliselt armastatuna.

"Ma ei nõua sult palju"
Tüdrukud, kes oma meestelt palju ei nõua, ei ütle kunagi sellist lauset. Pigem peidavad end sellise fraasi taha naised, kes paari kuu möödudes draamasid tegema hakkavad, kui mees neile kingitusi või lilli ei too.

"Kõik on hästi!"
Legendaarne lause, mida kõik naised oma kaasadele öelnud on. Jah, on võimalus, et tal on tõesti kõik hästi ning tal on olnud suurepärane päev. Millegipärast on aga enamikel juhtudel selle maski taga kurbus, pettumus või lausa viha.

Julgusta oma naist rääkima ning tee talle selgeks, et suhtlus on tõeliselt püsiva suhte tugev alustala. Varjamisega ei saavuta midagi ning sageli tekitab see just suuremaid ning sügavamaid probleeme!

Allikas: Men’s Health