Kas meestele tõesti on oluline välimus: punased küüned, pikad kiharad, kardashianide pepu ja trimmis kõhulihased või loeb ikka midagi muud ka?

Tiit: Minu jaoks on oluline, et kõik oleks tasakaalus. Ülekaalus ei tohi olla välimus, sest kui see inimene, kes su kõrval on, elab ise armastuses, tasakaalus ja lugupidamises enda vastu, siis ta peegeldab välist ilu ka väljapoole. Kui mees peab välimust ülioluliseks, siis see näitab, et mehe enda sisemine tasakaal ei ole päris paigas. Kindlasti on välimus selles mõttes oluline, et kui naine hoolitseb enda ees ning armastab iseennast, siis ta on ilus nii seest- kui väljaspoolt. Kõik asjad peavad olema tasakaalus. Oluline on, et naine hoolitseks enda eest nii seest- kui ka väljastpoolt. Mees ise peab samuti tasakaalus olema. Kui ta ei ole, siis ta peabki oluliseks vaid välist pilti ja elab ainult väljapoole. Mees saab tasakaalu samamoodi nii, et ta tegeleb iseendaga, tegeleb oma sisemise poolega ka, sest inimesed meie kõrval on peegelpildid meist endist.

Peab aru saama, et kedagi teist muuta ei saa. Kui naine ise on tasakaalus, siis ta hakkab mehele seda peegeldama ja mees hakkab naise vastu hoopis teistmoodi huvi tundma ning ennast ka sedapidi tasakaalu viima. Kui mees end sellesse seisu ei vii, siis naine, olles ise tasakaalus, saab aru ning hakkab mõtlema, kas ta on ikka õige mehega koos.

Raivo: See sõltub mehe vanusest. Mida vanemaks, teadlikumaks ja mehelikumaks mees saab, seda rohkem hakkab teda huvitama naine kui tervik. Välimus on muidugi sellegipoolest kogu aeg oluline, sest kui naine on hoolitsetud, siis see näitab, et ta armastab iseennast ja väärtustab end. On naisi, kes ennast kahjuks ei väärtusta. Mees on oma olemuselt visuaalne, talle meeldib vaadata, talle meeldib ilu kui looming. Kui aga mees keskendub vaid välimusele ja ei oska näha naise sisemust, siis võib ta saada sellise suhtekogemuse, kus partneritel ei ole omavahel millestki rääkida. Mina hindan ikka terviklikkust- välimist ja sisemist ilu kokku, sest see loob harmoonia, mis koosneb armastusest, soojusest, ilust ja põnevusest.

Mehed räägivad suud puhtaks suurseminaril ”Mehe sügavam tõde”