Parim koht, kus vastassoost inimesega tutvuda? Mis on esmamulje juures kõige olulisem?

Tiit: Esmamulje juures on tähtsaim see, kuidas inimene reageerib ja vastab sinu poolt osutatud tähelepanule. See näitab inimese olemuse kohta kõik ära. Näiteks kas ta oskab sulle ilusti ära öelda, midagi põnevalt vastata ning oluline on ka, millise energiaga ta seda teeb. Sellest saab kohe aru, kas see inimene on see, kellega soovid edasi suhelda või olete teineteisest ikka väga kaugel.

Parimat kohta pole olemas, on usaldus ja saatus. Oleneb, millise energiaga inimest sa ise otsid. Kui soovid tasakaalus ja kaine energiaga inimest, siis sa tutvud temaga näiteks joogaklubis. Väljapoole suunatud tutvuseid saab näiteks ööklubist ja sportlikku inimest leiab spordisaalist. Nii lihtne see ongi. Lõppkokkuvõttes on asi ikkagi usalduses ja iga inimene satub su teele siis, kui sa selleks valmis oled, õigel ajal.

Raivo: Parim koht on see, kus sulle endale meeldib käia. Kus sa lood oma partnerist, kellega soovid kohtuda, mingi nägemuse, siis sa satud neisse kohtadesse alateadlikult. Kui sa tahad naist, kes on hea pereema, siis võibolla sa teda baarist alati ei leia. Head kohad sõltuvad sellest, milline sa ise oled. Esmamulje juures on kõige olulisem inimene ise. Võibolla oled kuulnud ütlust, et mõne inimesega tunned kohe ära, et ta on sinu jaoks õige. Et oleksite nagu varem kohtunud. Tunne, nagu oleks tuhat aastat temaga tuttav, aga sa ei mäleta lihtsalt, kustkohast. Ta lihtsalt nagu tõmbab sind. Seda tunnet usaldades võibki õige inimese juurde jõuda. Kui keskenduda liigselt välisele, siis on see lihtsalt hea kogemus edaspidiseks. Ma soovitan mitte anda hinnanguid inimeste kohta, vaid pigem tunnetada kogu oma kehaga, kas see inimene sobib. Kui temas tundub midagi olevat, siis püüa temaga suhelda, end avada ja rääkida.

Kas mehed tõesti riietavad kõiki tänaval mööduvaid naisi oma peas lahti?

Tiit: Ma arvan, et ega see alati nüüd ka nii ei ole, aga ma ei häbene tunnistada, et kui minust läheb mööda imetlusväärne inimene, siis mulle meeldib teda imetleda. Samas ma pole kindel, kas ma teda alati just lahti riietan. Tore on ju vaadata ja nende ilu jälgida. Kui naine nimetab seda petmiseks, siis ta peab endaga väga palju tööd tegema. Sedasi mõeldes, on tema sees suured hirmud ja ebakindlus. See kehtib meeste suhtes ju ka, et kui naine imetleb teist meest, siis selles ei ole ju midagi halba.

Raivo: Väga huvitav küsimus. See sõltub mehest, vanusest ning sellest, mida oma ellu parasjagu otsitakse. Olen nõus, et paljud mehed seda teevad ning põhjus on see, et seksuaalsel tasandil on see neile tähtis. Otsitakse ju seda, millest puudust tuntakse. Mida rohkem mees keskendub seksuaalsusele ja naudingutele, seda rohkem ta seda ümberringi ka otsib. Iga naine on sellisele mehele ihaldusobjekt, mis pakub rõõmu ja kiiret sisemist naudingut. Kõik see sõltub mehe teadlikkusest ning ühel hetkel hakkab ta nagunii taipama, et seksimine pole elus kõige tähtsam. Ka suhtes ei ole see kõige tähtsam. Peaks lihtsalt väärtustama suhet ennast ning nautima oma partnerit. Olema tänulik, et ta su elus on. Füüsiline lähedus ei ole sel juhul kõige tähtsam.

Tiidu ja Raivo mõtteid saad pikemalt kuulata suurseminaril "Mehe sügavam tõde"