Austus

Üks asi, mis meestele tõeliselt korda läheb, on see, kui neid austatakse. Eriti kui seda teevad neile olulised inimesed — näiteks nagu armastatud naine. Kui ta näeb, et teda ei väärtustata piisavalt, siis on tal tegelikult väga raske.

Tunnustus

Usu või ära usu, aga mehed vajavad komplimente nagu õhku. Neile meeldib, kui neid kiidetakse. Eriti, kui seda tihti tehakse. Proovi seda kasvõi oma kallima peal — sa näed, kuidas ta särtsakamaks muutub.

Armsama naeratus

Kas sa teadsid, et sul on ilus naeratus? Su mees teab. Ja tema jaoks on selle nägemine väga oluline. See on otsene tagasiside, et oled temaga õnnelik. Näita seda välja!

Aeg mõtlemiseks

Mehed ei ole just kõige kiiremad mõtlejad. Ja see ei ole solvang! Sest see tähendab kaalutletust ja oskust asju korralikult analüüsida. Tark ei torma! Arvesta sellega.

Su ilu

Ta ei pahanda, kui sa kodus terve pühapäeva pidžaamapükstes ringi käid. Ometi hakkab ta justkui uuesti hingama, kui sa end tõeliselt lille lööd. Nii armub ta uuesti ja uuesti.

Su naer

Seda, et mehed huumorit armastavad, teavad kõik. Nende jaoks on aga ka väga tähtis, et naljad kallima südamesse ja hinge jõuaksid. Ja kui sa naerad, siis tunneb ta end õnnelikuna.

Allikas: Amerikanki