REISIMINE

Sa oled seiklushimuline ja sa ei karda ootamatuid olukordi. Ilmselt sa räägid mitut keelt. Sinuga ei hakka iialgi igav, sest sa hoiad alati silmad lahti, et leida paik, mida järgmisena vallutada. Äkki see paik on tema?

TRENN

Sinu jaoks on oluline, milline sa välja näed ja sa annad endast parima, et elada nii kaua kui võimalik nii täisväärtuslikku elu kui võimalik. Teil on palju aega koos elu nautida.

TEATER

Sa oled kultuurne inimene. Kuid olulisem on see, et sa ei otsi täiust (sest muidu sulle meeldiks kino), vaid naudid elu teatavat toorust. Teatris ei tule kõik alati täiuslikult välja ja seda ei nõua sa ka oma partnerilt, vaid naudid tema omapära.

TANTSIMINE

Sulle meeldib olla vormis, aga sa pole jõusaali ori, vaid tegeled enda kehaga naudingut pakkuval ja loomingulisel moel. Sa oled avatud inimene, kes otsib kõiges ennekõike positiivset. Ja eelkõige otsid sa elust naudingut.

KOKKAMINE

Sa jälgid hoolega, mida su keha tarbib. Ja veel olulisem on see, et sul on palju kannatust — ja see ei puuduta ainult köögis mässamist, vaid ka su isiklikku elu.

FOTOGRAAFIA

Sul on silma detailidele ja sa näed seda, mida teised inimesed ei märka. Sa tunnetad, mida teine inimene mõtleb, jälgides vaid tema hääletooni ja kehakeelt. Sul on väga kõrgelt arenenud emotsionaalne intelligentsus.

TUGITOOLISPORT

Sa oled tiimimängija. Paarisuhtes sa jagad kõike, mitte ei varja teise eest oma muresid.

LEMMIKLOOMAD

Sa tahad oma partneri eest hoolitseda. Sa teed kõik, et su partner oleks õnnelik ja rahul.

UUTE ASJADE ÕPPIMINE

Sa oled alati valmis rääkima raamatutest, mida sa oled lugenud ja filmidest, mida oled näinud. On tavaline asi, et juttu jätkub hommikuni.

MUUSIKA

Kui teil on sama maitse, on see teie parim ühendaja üleüldse. Ja kui ei ole, siis… ehk saab olema. Igatahes näitab muusikahuvi seda, et sa oled alati avatud uutele asjadele. Teine pool eeldab, et ta saab sinuga koos teha asju, mida ta pole kunagi varem teinud.

Allikas: eHarmony