Naine on “keeruline” väga heal põhjusel: et eristada kiimas, klammerduv ja meeleheitel mees sellest, kes on piisavalt küps, et just teda armastada ja hinnata. See, mille kohta mehed ütlevad “mängude mängimine” on tegelikult testimine ja sageli käib see nii alateadlikult, et naised isegi ei pane tähele, et nad seda teevad.

Need testid on vajalikud selleks, et mees saaks tõestada, et just tema on “see õige“ — ta on pühendunud, truu ja võtab asja tõepoolest tõsiselt.

Näide päriselust:

Paarike läks kohtingule kinno. On hilisõhtu, väljas sajab lund. Nad tulid erinevate autodega ja parkisid suure parkla erinevatesse otstesse. Pärast filmi otsustavad nad edasi minna restorani.

Kui nad taipavad, et nende autod on üksteisest väga kaugel, pakub mees, et saadab naise tema autoni.

Temake ütleb: “Ei, kõik on okei. Mine oma autosse ja näeme paari minuti pärast restoranis.”

Mees kuuleb: “Ma hindan, et oled džentelmen, aga ma saan ise hakkama.”

Naine läheb oma autosse, mees enda omasse. Mehel pole aimugi, et esimese testi kukkus ta haledalt läbi.

Naine pani ta proovile, et välja selgitada, kas see on SEE mees, kes on valmis tema kaitseks välja astuma. Mehe poolt oleks palju parem vastus olnud: “Pole probleemi, sul on kõrged kontsad all ja võid lumes libiseda. Ma aitan sul autolt lume maha lükata ja siis sa saad mu minu autoni sõidutada.”

Taolise vastuse sisse oleks olnud peidetud nii palju väikseid vihjeid: mees ON tõeline džentelmen, sest ei lase naisel üksinda läbi libeda ja pimeda parkla kõndida, lisaks oleks käevangus jalutamine andnud hea võimaluse esimeseks intiimseks hetkeks. Sel momendil hakkaks lukud, mis naise südant ümbritsevad, vaikselt avanema.

Asi on selles, et naine peab tundma, et mees jumaldab ja kaitseb teda. Tugeva iseloomuga küpsed ja eneseteadlikud mehed naudivad seda mängu, need, kes pole veel ennast leidnud, ei tule nende testidega toime. Tark naine ootab, kuni tema vaatevälja ilmub mees, kes läbib kõik tema testid puhaste paberitega ja laseb mööda need, kes nõudmistele ei vasta.

Kuni mees naise saadetud märke lugeda ei suuda, ei ole ta võimeline looma õhkkonda, kus naine tunneb end turvaliselt ja mugavalt ning naine jääbki tema jaoks igaveseks lukku. Mees on pettunud, et naine on “keeruline” ja “mängib”, naine on pettunud, et mees ei mõista teda ega suuda ta vajadusi täita.

Kokkuvõtteks: naine, kes ei lase oma latti alla ja ootab ära selle mehe, kes on valmis tema testides endast parima andma ja välja mõtlema, mis on see läheduse tekitamise nipp, saab endale just tema jaoks parima ja kõige õigema mehe!

Allikas: Your Tango