1. Mõned mehed saavad juba väga varajases suhtejärgus aru, et nad tegelikult ei ole huvitatud pikaajalisest ja pühendunud suhtest sinuga. Aga sulle nad seda ei ütle.

See saab tavaliselt selgeks juba esimese kolme kuu jooksul. Ja tõenäoliselt kulgeb see teie suhtekene niimoodi, et tema erilist huvi üles ei näita, sina oled see, kes taidleb ja võimleb, et te saaks koos olla ja tema ei liiguta lillegi. Sellised ohumärgid jäävad paljudele naistele algul märkamata, kuid tõde on see, et kui inimene on sinust huvitatud, otsib ta ise ka kontakti ja võimalust sinuga koos olemiseks. Sinu silmarõõm teadis ammu, et ta ei ole sinust huvitatud, aga ta ei tahtnud endast halba muljet jätta, pelgas su kaotamist ka sõbrana või oli lihtsalt liiga mugav, et midagi muuta.

2. Sa olid tema tagavaraplaan või lohutussuhe

Nii nad teevad, kuigi see on väga alatu, inetu ja nõme. Nad klammerduvad kellegi külge, kellega neil ei ole plaanis pikalt tegemist teha, ainult seniks, kuni parem variant nähtavale ja käeulatusse ilmub.

3. Sa kohtlesid teda halvasti

No ilmselt mõistad isegi, miks sind siis maha jäeti. Kui ahistasid teda, sõimasid ja mõnitasid, näägutasid ja õiendasid või kasutasid füüsilist vägivalda, siis sorri, aga see on täiesti normaalne, et ta ära läks. Sa ise oleks ka sellise tüübi ammu maha jätnud.

4. Sa ei andnud talle põhjust pingutamiseks

Kas võis olla, et sa tegid kõik tema eest ära? Hellitasid, hoolitsesid, käitusid nagu ta abikaasa, surusid enda soovid ja tahtmised alla? Ta ei näinudki põhjust pingutamiseks ja järgmise sammu astumiseks, sest sa olid tal niigi nagu kleepekas küljes. Ta sai sinult kõik, mis tahtis, ise grammigi vaeva nägemata. Ja see on igav.

5. Ta eeldas, et sa ei lähe nagunii mitte kuhugi

See on paljude meeste probleem — nad arvavad, et kui naine on juba võrku püütud, võib temaga käituda täpselt nii halvasti kui parasjagu pähe tuleb, sest kuhu tal enam minna on. Ta petab sind, valetab sulle ja kohtleb sind nagu kaltsu, sina aga ripud tal endiselt küljes. Esiteks oled sa ise rumal, et sellisest suhtest minema ei astu ja annad talle põhjust arvata, et nii võibki naisi kohelda, teiseks näitab ta oma suhtumisega sinu vastu, et tal on sinust tegelikult täiesti ükskõik ja ta otsib paremat varianti. Ilmselt ongi juba leidnud, aga kuna sa oled tema jaoks mugav, siis hoiab sind lõa otsas.

6. Nõuad sõrmust sõrme

Mida rohkem pressid, seda kiiremini ta minema jookseb. Mehed ei kannata survet, nad ei tule sellega hästi toime. Sa võid olla tema jaoks number üks ja maailma parim, aga kui ta ise ei ole valmis abielluma ja sina teda pidevalt survestad, jookseb tal juhe kokku ja ta laseb jalga. See muidugi ei tähenda, et sa üldse ei peaks seda teemat puudutama. Võid küll ja peadki, aga rahulikult ja viisakal toonil, mitte hüsteeriliselt nõudes.

7. Teine naine oli turvalisem

Ta oli enesekindlam või majanduslikult kindlustatum, mis tähendab, et mehe roll selles suhtes oli võrdsem. Teine naine ei ladunud kogu koormat tema õlule, sai ise endaga hakkama ja see on päris oluline ja suur asi. Keegi ei jõua kogu vastutust suhte eest ise kanda. Enesekindlad ja majanduslikult kindlustatud inimesed suudavad ise rohkem vastu ka pakkuda.

8. Tema vanematele meeldis teine tüdruk rohkem

Paraku see nii on — vanemate heakskiit on paljude meeste jaoks olulisem kui miski muu siin ilmas. See ei ole õiglane, õige, ega isegi normaalne, aga tegelikult oled sina praegu võidumees. Kas sa tõesti tahaksid end siduda kellegagi, kes ikka veel oma ema sõna kuulab?

9. Teie eesmärgid on väga erinevad

Kui ta tunneb, et teie sihid on ikka väga erinevad ning ta peab sinu heaks oma eesmärkidest kas loobuma või nendes järeleandmisi tegema, siis ei ole ta huvitatud selle suhte jätkamisest. Tõenäoliselt on tal teise naisega rohkem ühist ja sama suund.

10. Tal on tõsised probleemid

Katkised mehed tahavad enda kõrvale katkisi naisi. Neile on vaja peksukotte, irratsionaalseid suhteid ja võimalust end välja elada. Mees, kes sai eelmises suhtes kõvasti haiget või kes on tulnud väga katkisest perest ei ole suuteline normaalseks ja terveks paarisuhteks. See, et ta abiellus sinu asemel kellegi teisega ei tähenda, et ta on selle uue naisega õnnelik või rahul, võib-olla see naine pakub talle lihtsalt võimalust oma vägivaldseid või ebanormaalseid fantaasiaid välja elada.

11. Ta päriselt ei olnudki valmis

Teil oli pikk suhe, ta ei olnud valmis abieluks, te läksite lahku ja ennäe — kolm kuud hiljem pidas pulmapidu teise naisega. Aga väga palju võib muutuda väga kiiresti. Ta tõesti ei olnud valmis, kui ta sinuga elas, aga pärast lahkuminekut jõudis talle üht-teist kohale ja uue tüdrukuga sai ta kohe aru, et siin tulevad pulmad ja tulevad kiiresti. ill.

12. Teisel naisel on omadused, mida sul ei ole ega tule

Sa ei saa ennast muuta ja endale külge hankida selliseid omadusi, mida su eks otsis. Ta leidis need kelleski teises ja see on okei, sest sina oled ikka sina ja leiad endale sellise mehe, kes just sinusugust naist otsib.

13. Sa ei olnud tema jaoks see õige

Kõik oli justkui õige ja ta ei kurtnud midagi, aga ikkagi ei abiellunud ta sinuga, vaid selle teisega. Mis teha. Armastust ei saa sundida ega vägisi välja võluda.

Allikas: Your Tango