Nii tunnistabki ka Branson ise, et tema suhe oma naisega on olnud ta elu üks suurimaid edulugusid. Ja vaatamata sellele ei teadnud ta noores eas, mis armastus tegelikult on: “Oleksid sa mult küsinud, mida armastus tähendab, kui ma olin noorem, oleksin ma sulle öelnud, et see on see tohutult tugev emotsioon, mis haarab ja pigistab su südant kuni see kõikuvas rütmis laulab. Võimalik, et tegu oli mu hormoonidega, aga nii mul just teismeeas juhtus, kui jooksin ilusate silmade ja tagasihoidliku naeratusega tüdrukute järel.”

Aga kui Branson esimest korda oma abikaasat kohtas, ei olnud tegemist armastusega esimesest silmapilgust. Richard ise oli küll naisest huvitatud, ent Joan sellest mõttest vaimustatud ei olnud. Seega, kuigi nende armastuslugu polnud täiuslik, oli see väärt ootamist. Lausa nii väga, et Branson ise tunnistab, et tema suhe oma naisega ongi üks tema suurimaid taganttõukajaid ka äri ajades. “Olles veetnud 40 aastat koos Joaniga, on mul olnud julgust võtta ette nii paljud esmapilgul võimatuna tundunud asjad. Ma olen julgenud võtta riske — see on olnud mu edukuse puhul ülioluline -, mida ma ilma Joani armastuseta poleks tõenäoliselt julgenud võtta.”

“Joan on õpetanud mulle, et armastus ei peaks pigistama sinu südant, see peaks seda hellalt hoidma. See peaks sind toetama, mitte alla tirima. See peaks muutma sind tugevaks, mitte nõrgaks,” teab Richard täna. “Armastus peaks olema toetav, see peaks meid kõrgemale tõstma ja inspireerima olema iseenda kõige parem versioon. Sest, kui sa suudad olla iseenda parim versioon, võidab sellest ka su partner. See on iga suurepärase suhte nurgakiviks — soovida ja tuua teineteisest välja parim.

Ja just nende viimaste sõnadega pani Branson paika kõige parema suhtenõu, mis keegi sulle kunagi anda võiks.