Sellise küsimuse esitas noormees Redditis ja vastuseid tuli hulganisti:

1. Kui suhe ei tundu enam veider

“Ma eeldan, et kui kaks täiskasvanud inimest on juba teatud aja koos olnud, siis see küsimus ongi selge ja ei pea eraldi teemaks võtma.”

2. Sõltub, kellelt küsida

“Kui minult küsida, millal meie suhe algas, ütleksin mina juulis ja mu abikaasa arvab, et detsembris. Mina arvasin, et arvestus algab sellest hetkest, kui me teineteist iga päev nägema hakkasime.”

3. Kui te olete koos 24/7

“Kui oleme koos kogu töövälise aja.”

4. Mitte iial

“Kogu see pruudi-peika teema on üles tõmmatud inimeste poolt, kes arvavad, et mitme inimesega korraga kohtamas käimine tähendab täiskasvanuks olemist.”

5. Kui olete koos niimoodi otsustanud

“Automaatselt ei saa eeldada, et kui sina käid kohtamas ainult ühe inimesega, siis tema teeb sama. See asi tuleb mingil hetkel selgeks rääkida!”

6. Algusest peale

“Mina ei austaks kunagi suhet inimesega, kes samal ajal sebib veel mitmetega. See ju kohe näitab, et ma ei ole selle inimese jaoks keegi eriline, vaid lihtsalt meelelahutus, kuni keegi parem silmapiirile ilmub.”

7. Kui te pole enam teistest huvitatud

“Sel hetkel, kui ma saan aru, et ma ei tunne enam mitte kellegi teise vastu huvi peale tema.”

8. Kui see sobib sinu stiiliga

“Mina eelistan kõigepealt ühe inimesega suhted lõpetada ning alles siis uue huviobjekti juurde asuda. Samuti meeldib mulle kohe suhte algul selgeks teha, mis seisus me oleme — kas ainult meie, kas suhtleme ka teistega, kas tegu on üheöösuhtega… kohtingutel käimine on niigi veider, ma ei saa aru, miks ei peakski kohe algusest peale kõik selgeks tegema.”

9. Kui olete samal lainel

“Sellele küsimusele ei ole võimalik üheselt vastata. Kolmas kohting on ilmselt liiga vara selle vestluse jaoks, kuid kui tunned, et see teema on õhus, räägi partneriga asjad selgeks.”

10. Kui olete teineteist tundma õppinud

“Sel hetkel, kui hakkate seksima, oleks mõistlik see teema üles võtta ja ära arutada.”

11. Kui teil on sama päevarutiin

“Kui kohtute regulaarselt ja asjad sujuvad kenasti, ei ole ju põhjust seda vestlust edasi lükata.”

12. Kui te olete lihtsalt kõrvuni armunud

“Nägin oma tüdruksõpra esimest korda esmaspäeval, neljapäeval oma neljandal kohtuingul otsustasime, et meist saba paar. Naudime oma suhet liiga palju, et seda stressirohke kohtinguperioodiga rikkuda.” “

13. Kui mõte tema kaotamisest murab su südame

“Algul käisin kolme naisega korraga. Ükski polnud tõsine suhe, lihtsalt katsetasin. Ja nii saingi teada, et tahan tegelikult olla ainult tema ja mitte kellegi teisega. Mõte sellest, et mõni teine mees teda puutub või ta endale rabab, ajas mu hulluks. Ja nii ma küsisingi: “Kas tahad olla mu tüdruksõber, sest mina tahan olla su peika?” ”

14. Kolm nädalat

“Mina tavaliselt ootan kolm nädalat, et selgust saada, kas ma tahan selle inimesega pikemalt suhelda või mitte. Aga tean, et paljudel läheb kauem aega.”

15. 3-4 kohtingu järel

“3-4 kohtingut on piisav, et jõuda arusaamisele, kas inimene meeldib mulle või mitte. Ma ei viitsiks oma aega raisata inimese peale, kellel võtab mitu kuud aega, et otsustada, kas ta tahab minuga suhelda.”

Allikas: Your Tango