Küsimused olid järgmised:

1.Milliseid ettevalmistusi peaks Sinu arvates tegema tüdruk/naine, kes sinuga õhtul välja läheb? (näiteks soeng, maniküür, jumestus, riided)

2. Millised õhtuseks väljaminekuks valmistumise komponendid on Sinu arvates kõige ebaolulisemad? (näiteks soeng, maniküür, jumestus, riided)

3. Mis on mehe seisukohast kõige raskem osa tüdruku/naise igapäevaelus? (näiteks füüsiline treening, dieedi pidamine, soeng, riided jne.)

4. Milline on Sinu arvates parim hetkel valdav trend naistemaailmas?

5. Milline on sinu arvates kõige halvem praegu valitsev moetrend naistemaailmas?

6. Millised naised/tüdrukud Sulle meeldivad ja millised mitte?

Veikko
majandusanalüütik

1.Naiselikkus on prioriteet. Keeruline seletada, hõlmab paljusid, ka vähemärgatavaid detaile. Oluline, et naine on vaba igapäevaprobleemidest. Olen tähele pannud, et mulle meeldivad hästi hoolitsetud küüned ja originaalne maniküür. Originaalne tähendab siinkohal seda, et küüntel kohtuvad erinevad värvid, mustrid või kujundid. Kõik muidugi mõistuse piires ja ülepakkumata värvigammas.
Enamasti mõjub naistele hästi mõõdukas päevitus. Ülepakutud kujul kasutatavad pruunistavad kreemid võivad asja küll rikkuda.
Reeglina (erand kinnitab reeglit) meeldivad pikemad juuksed, mis on õhtuti seotud üles kuklasse. Eriti erutav on selliselt seatud juukseid piirangutest vabastada.
Kui naine kannab pükse, siis peavad need olema liibuvad ja kehajooni eriliselt esile tõstvad. Siin peab igaüks muidugi otsustama, kas see talle sobib või mitte.
Oluline on parfüüm, mis ei tohi olla liiga jõuline. Eelistatud on puhas ja värske, vaevumärgatava magusavarjundiga hõng. Parfüüm ei tohi hõljuda paarikümne meetri kaugusele, kuid lähedalt peab lõhn mõjuma hullutavalt. Parfüüm kinnitab, kas tegemist on ülimalt ihaldatava naisega või mitte.
Nabarõngas - jajah, erutab.
2. Kõik ülepakutu on ebavajalik ja kahjulik. Butafooria ja odavus.
3. Naiselikkuse peamine tapja on rutiin, üldse tegelemine asjadega, mis vastumeelsed. Pean õigeks, et on olemas naiste ja meeste elukutsed. Kui naiskaevur pole kellegi naiselikkuse musternäidis, siis sama vähe on seda kivise näoga korraldusi jagav naine. Samas, naised ärimaailmas ei tee neid automaatselt vähenaiselikuks. Lihtsalt naise lähenemine peab olem erinev.
4. Parim trend - igaüks olgu tema ise. Ei kujuta ettegi, et kõik näeks välja ühesugused, nagu vaatab vastu 80.-ndate piltidelt.
5. Ei tea kas see on moetrend, kuid teatud naiste juures on feminism pead tõstmas. Eestis küll enamasti kontrolli all, sest siin on naised võimujamast rikkumata ja see on hoidnud siinseid naisi kindlasti naiselikumad.
Vahepeal olid ka meeletud roomikjalatsid moes, mulle jäi mulje, et nendest küll naised midagi ei võitnud.
6. Võlub naiselikkus selle parimates avaldumisvormides. Õige on, et esimene mulje jääb välimusest, muud omadused avastatakse ikka hiljem (eelistan neid mitte liiga hilja avastada). Meeldivad saledad ja sihvakad naised, nende liibuvalt kaetud strateegilised kehajooned (mis teatud olukordades jäävad katmata). Nõtke ja paindlik liikumine, eriti tantsides - seega naise tantsukogemus tuleb ainult kasuks. Heas mõttes jäävad silma stjuardessid, ilmselt seepärast, et tasakaalustavad oma tähelepanu ja pehmusega lennuki dünaamilist olemust.
Flirt on ülimalt oluline, samas mulle meeldib, kui naine ei tee end liiga kergeks saagiks - viimasest jääb enamasti ebameeldiv mälestus.
Pikem suhe tekib vaid naisega, kellega ka rohkem kui öö veetmine meeldiv on.

Agressiivsus, pealetükkivus ja ülepakkumine on naise puhul omadused, mis tülgastavalt mõjuvad.

Andro (27)
merendusspetsialist

1. Ta peaks olema enda eest hoolitsetud välimusega, st juuksed kammitud, hea parfüüm, riided puhtad, maitsekalt riides ja hea tuju tuleks ka kaasa võtta.
2. Jumestusega ei tasu üle pingutada (eriti mitteloomulike huulevärvidega: tumepunane jne). Mulle meeldib kui naine on loomulikult ilus ja ei pea seepärast eriti palju make up'i kasutama.
3. Ma arvan, et paljud naised on pühendanud ennast karjäärile, unustades kogu füüsilise tegevuse ja tihtipeale ei hoolitseta enam oma välimuse eest. Ei olda (ja ei tahetagi olla) enam vormis.
4. Ei ole kursis eriti trendidega. Meeldivad lühikesed pluused nn kus naba välja paistab.
5.Tätoveeringud ja ebaloomulikku värvi juustevärvid (lillad, kollased, rohelised jne.) ei meeldi.
6. Vastused punktidele 1-5 näitavad juba enamasti ära, millised meeldivad või ei meeldi. Meeldivad naiselikud targad naised, kes hoolitsevad pere ja kodu eest. Ei meeldi mehelikud naised (sõjaväelase tüüpi, võimukad...). Naine ei tohiks suitsetada.

Lauri (25)
ettevõtja

1. Oleneb, kuhu minnakse. Kuna mina diskodel ei käi, siis mul suht kama, milline ta ettevalmistus on. Kui on pidulik sündmus, siis kõik ülalpool loetud, aga neid tuleb õnneks vähe ette.
2. Maniküür ja soeng.
3. Naise soov kellekski saada. S.t feministlik soov olla meestega ühel tasemel riigis, kus selleks võimalused puuduvad. Sellised püüdlused riivavad naise ego ning tekitavad temas masendust, kuigi selleks pole alust. Ega tema selles süüdi pole.
4. Vaba vorm ehk trendi puudumine. Silmale pakuvad rõõmu rõivad, mis toovad naise vormid välja. Kui vaadata maailma ilusaimateks sportautodeks tituleeritud (corvette stingray, AC Cobra, Mustang Mach) masinaid, siis seal on nii naiselikud vormid, et neid tahaks kohe katsuda.
5. Poliitikuteks pürgimine.
6. Piisavalt arukad ja targad, ent naiselikud. Need kes saavad aru, et nende tugevaim relv meeste ees ei ole mitte mõistus, julgus, tugevus, otsustusvõime,vaid õrn naiselikkus. Võibolla ka seksikus. Ilusad on need naised, kes teavad, et nad on ilusad ning lasevad sellel välja paista. Teinekord mõjub vormikas, kuid enesekindel naine palju seksikamalt, kui perfektse keha ning välimusega, ent sisemuses ebakindel naine. Samas ei ole liiga pealetükkivad naised huvitavad. Kokkuvõtteks: sisemiselt ilusad naised.

Valdo
meelelahutaja

1.Eelkõige on oluline meeleolu. Kui ta on ennast suutnud kohtingulainele häälestada, on suhteliselt teisejärgulised tema välimust puudutavad nüansid. Naine võib väga hea välja näha, aga kui ta sinuga koos pahurdab või muul moel tusatseb, ei aita õhtu veetmisele kaasa mingisugune imeparfüüm, riideese või mis iganes. Nii et eelkõige see, et ta on asja oma peas selgeks mõelnud, kellega ta läheb, kuhu ja miks. Enesekindel kaaslanna on parim, mida soovida võiks.
Nojah, loomulikult on oluline ka välimus - et ta vähemalt konkreetsele mehele mõjuks ahvatlev ja armas. Aga ma ei tähtsustaks seda liialt üle. Kaunis naine on iga mehe ehe, aga selleks peab ta ennem seesmiselt valmis olema, fassaadist ei piisa.
2. Juuste pesemine ehk. Seda teevad paljud, kuid ei ole selle efektist aru saanud - hetk hiljem kuhjatakse sinna niikuinii terve koormatäis juukselakki peale.
3. Kodutööd + kodukohustused.
4. Moest rääkides meeldivad mulle meeletult naiste juures baretid. Üldiselt aga see, et naised näevad paljudel juhtudel naiste moodi ka välja, st. et rõivatrend on suht naiselik.
5. Peggy Bundy stiilis põlvpüksid, kollased päikeseprillid.
6. Mnjaa... Kõige üldisemalt öeldes meeldivad naiselikud naised - seda nii käitumiselt, hoiakult kui välimuselt. Feministid ja lesbid on out. Neil on NII nõme välimus (vabandan, igal ühel on oma arvamus). Nende soeng, mehelikud riided... Ei-ei-ei! Kõik ülejäänud on okei. Pole olemas inetut naist, on naised, kes enda eest ei hoolitse. Isegi kui ta missimõõtu pole, on asi naise suhtumises ja enesehinnnagus. Sellest algab ja lõpeb kõik oluline.

Ain
kinnisvara konsultant

1.Ühesuguse puuga on seda asja võimatu mõõta. Kõik sõltub ikkagi väljaminemise kohast ja eesmärgist. Kindlasti pole vajalik kinno minna kõrgete kontsade ja muu "täisvarustusega". Samas pidulikule õhtusöögile ei ootaks ma kindlasti mitte kottis pükste ja mugavate tossudega naisterahvast. Õhtu tähtsus-pidulikkus ja naise poolt nähtav vaev enese "korda tegemiseks" peavad olema ranges kooskõlas. Loomulikult hoolitsetud naisega on igas olukorras meeldiv aega koos veeta.
2. Ebaolulisi komponente pole olemas. Detailidest tekib täiuslikkus. Vajalik on vaid kaaluda enese hoolitsemise kulutatud aja ja õhtu veetmise koha vahel.
3.Tõenäoliselt on see enese vormis hoidmine ja riietus, kuna oled pidevalt kaaskodanike tähelepanu all.
4. Roosakas-lilla värv ja saledad naised.
5. Teenager`ite riietusstiil, mida harrastavad ka naised.
6. Meeldivad naised, kes hoolitsevad enda eest.

Heiti Kender (26)
e-business

1. Hea tuju kaasa. Ülejäänu teeb ta nii nagu ise tahab. Kui ta ennast hästi tunneb, siis on kõik ok.
2. Miski ei ole ebaoluline. Ja iga asi eraldivõetuna ei ole oluline. Harmoonia.
3. Igapäeva elus pead piiratud ajumahuga meestele selgeks tegema, et lisaks heale välimusele on sul ka ajud. Pidev enese tõestamine. Ma arvan, et see.
4. Naturaalsed toonid, pastell. Muidugi, seoses aastaajaga, suvine rõivastus :) Delikaatsed, naiselikud jooned. Seksikad, hilis 70-ndate stiili peegeldavad lõiked. Asjad liiguvad universaalsuse poole: kleit sobilik nii aiapeoks kui piisavalt glamuurne eksklusiivdiscoks linna parimas klubis. Parim on see, et hea olemine on moes.
5. Ei teagi, et kunagi trendides midagi halba oleks. Igal ajal on oma eripära. Ehk "comme des garcons" Kawakubo poolt? Ta võiks järgi jätta need eksperimendid kihtidega ...
6. Ilmselt needsamad, keda ka kommentaaris kirjeldasin :)

Kaupo (18)
fotograaf

1.Ma arvan, et naisterahvast võib selles täiesti usaldada. Sest on ju enese ilusaks tegemine naistel lihtsalt veres. Ja ühel mehel, kellel pole isegi mitte ühte ainsamat kilo puudrit kotis ei sobi tänitada ka. Mõnes mõttes on see siiski kaunis tähtis, kuidas naine õhtul välja näeb, sest näitab ju see ka naise suhtumist mehessee ja ümbritsevasse.
2.Ebatähtsat asja ei ole olemas, kõik on tähtis mida naine tähtsaks peab. Pealegi oleks imelik panna ühele pulgale soeng, maniküür või riided. See kõlab umbes nagu siga, kägu ja nastik.
3.Kõik eelpool mainitud asjad on kuni mingi piirini vajalikud ja normaalsed. Aga kui ükspuha millisega neist hakata üle pingutama, siis ongi halvasti.
4. Ma usun, et lahedaimaks trendiks on see, et ei ole reegleid. See paneb igaühe fantaasia tööle ja riietus hakkab kõnelema temast endast. Tegelikult on igasugused kirkad toonid ka vahvad. Tõmbavad pilku ja kisuvad silmad maast lahti.
5. Brainstorm :-)
6.Ohh see on nii suhteline. Võib ju ette lugeda rea iseloomu- ja välisloomujooni, mis võiks olla ühel meeldival naisel . Ühel hetkel tuleb keegi ja kõik need jooned on sassis. Üldiselt meeldivad palju naised, aga asi läheb edasi ainult siis, kui see mingi...mmm särin või värin või keemia või ükspuha, kuidas seda nimetada tekib. Igatahes..., kui keegi peaks teadma täpsemalt, millised naised mulle meeldivad, siis andke mulle ka teada ja olen edaspidi targem.