Selge see, et deitimine oma vastandiga on suur väljakutse, aga ega head asjad siin elus ei saagi kergesti tulla. Naistekas toob sulle ära seitse põhjust, miks see väljakutse vastu võtta.


Sa arened pidevalt

Parim asi olles suhtes oma vastandiga on see, et sa arened pidevalt. Teatavasti õpime me kõige rohkem vaieldes, nii et kui sa ei ole oma partneriga ühel meelel,siis pole katki midagi, vaid te mõlemad saate targemaks ja võib-olla jõuate mõnes asjas isegi ühele meelele.

Sa muutud paremaks suhtlejaks

Vastanditel on ka erinevad suhtlemisharjumused, nii et sa pead pingutama, et ta üldse aru saaks, mida sa öelda tahad ja mida sa tunned. Samal ajal pead sa pingutama ka selle nimel, et samamoodi ka temast aru saada.

Te tasakaalustate üksteist

Kui sa oled liiga tormaja või muretsed ülearu, rahustab ta su maha. Kui sa aga oled liiga tagasihoidlik ja häbelik, et oma unistusi ellu viia, on just tema see, kes sind tagant sunnib ja tegutsema õhutab.

Sa muutud sallivamaks

Kui sa õpid lähemalt tundma inimest, kes on sinust väga erinev, siis sa näed, kui erinevad võivad olla erineva tausta ja erinevate kogemustega inimeste mõtted ja tunded. Sa hakkad erinevusi paremini mõistma.

Su "repertuaar" kasvab

Sulle tutvustatakse sinu jaoks uut muusikat, uusi filme, teistsuguseid sarju, kui enne oled vaadanud. Võib-olla saab miski, millest sa kunagi varem isegi kuulnud polnud, lausa su uueks lemmikuks?

Sa saad head nõu

Mõnikord lihtsalt on vaja mingit vana probleemi uue pilguga vaadata. Sellise inimese pilk, kes on sinust võimalikult erinev, on parim, sest nii sa poleks eales asja vaadata osanud. Kellele on üldse vaja psühholoogi, kui sa deidid oma vastandiga?

Sul ei hakka mitte kunagi igav

Kogu aeg kuuleb seda, kuidas kellelgi jälle oma suhtes igav on. Säde on kadunud ja selle asemel on rutiin. Kui sa deidid oma vastandiga, siis rutiini juba ei teki, sest just siis, kui sa hetkeks mõtled, et nüüd said üllatused otsa, teeb ta midagi täiesti ootamatut!