• Te joote nagu mehed vanasti. Pidu hakkab pihta kolmapäeval.

Hei, sa tahtsid öelda, et see üks siider (vol 4,5) sinu kuue õlle vastu on patt? Ah? Ise ütled alati, et teeme midagi KOOS! Ja nüüd mis hakkas? Ma ei räägi su röhitsusest ja peeretamisest, mees!

  • Te olete lodevad ja ei tee sporti.

Ma ei ole lodev, mu ainevahetus on lihtsalt kiirem kui sinu oma. Sorry!

  • Te olete fake, eks teate ise kui palju hiinlaste juukseid, plastmassküüsi jne te tarbite (trenni jaoks raha enam ei jagu).

Haa, sa ei vaataks mu poolegi, kui mul kunstküüsi või pikendatavaid ripsmeid poleks! Ma teen seda sinu jaoks ju, stupido!

  • Te ei oska süüa teha. Kui naine ei oska isegi pannkooke küpsetada, millest me räägime.

Oot-oot! Kes ütles, et ei tahagi pannakooke? Pannkoogid pidid ju olema uus vana ja vana on nõme? Ma oskan teha, kuid tõsi, olen hoidnud su figuuri lihtsalt. Ja võib-olla ka enda oma natuke. Aga kui sa tahad, võiksime täidetud pannukaid teha.

  • Rääkimata teie emade kombel moosi-mahla-hoidiste tegemisest, sest tänapäeva naine pole mini köögikata.

Assa, assa… Jah, ma VEEL ei oska. Aga kui saan emaks, siis teen. Sest nagu Sa hästi tead, me saame kõik need purgid sinu ja minu vanaemadelt. Ja ma olen näinud su nägu, ku su vanaema tuleb kastitäie tikrimoosiga… Mees! Milleks see silmakirjalikkus? Tahad, panen kitli ka selga?

  • Teil on tagavaraplaan. Rikas mees leida. Te ei oska või ei suuda ise millegi nimel pingutada, sest vajadus puudub. Miks muidu on häid naisjuhte vōi poliitikuid nii vähe, et soovolinik peab kvoodid kehtestama?

Kuule mees, võta hoogu maha! See on nii suur klišee, et siga ka ei näksi. Mingil moel on sul õigus, et rikas mees nii ja naa, aga kasvasin peres, kus oli selline rikas mees. Minu isa. Ta oli kõik päevad tööl ja mu ema oli päris õnnetu. Emal oli kõik olemas, ta oli kodune, ja enam teda ei ole. Jõi end surnuks. Sa ju tead.

  • Te ei korista, teie kodud on kui sealaudad — tolmurullid, sushikarbid ja trendihilbud vedelevad mööda elamist laiali, sest elu on ju kiire.

See on omamoodi tõsi, kuid kas me ei võiks seda koos teha? Miks ma pean kogu aeg üksi mõllama? Ja ära unusta, et need ei ole ainult minu tolmurullid, eks. Ja sushit sööme koos. Ja need nn trendiriided ootavad juba mitmendat kuud kappi! Sa ei ole ikka suutnud esikusse organiseerida mingit nagi? Kui palju olen öelnud et ostame korraliku riidekapi, ah? Ah?

  • Te olete hoolivad ja jagate Facebookis kadunud kassipilte ja tunnete kaasa kogu maailma hädadele, peaasi, et aga ise diivanilt tõusma ei peaks, hiireklikk abistamine ja tohutu mure hinges, sellest piisab küll.

Vale täielikult! Ma hoolin. Tõsiselt. Ma armastan loomi ja see oli meie kahe otsus, et me ei võta endale kodulooma, mäletad? Ja olen annetanud alati jõulutunnelisse raha, aga sina? Sinu mõte on ju see, et riik abistagu! Sina ju maksad meil sotsiaalmaksu…

  • Te võtate liiga tõsiselt oma tibiajakirjandust ja kõiksugu newage, tantra ja muid woodoo teemasid. Eriti need, kes juba rikka mehe läbi haljale oksale saanud ja igavlevad ja nüüd elule sisu tahavad.

Oh, sind küll! Võib-olla ma loen neid seetõttu, et kursis olla. Sest ma tahaks sulle ju ikka huvitav olla, seal on häid nippe ja ideid ja värki. Tantrism ei ole ainult seks, muide. Ja üleüldse, kui ma loen teiste naiste jutte oma meestest, siis ma olen õnnelik omamoodi. Saan teada, et mul on tegelikult tore mees.

  • Teil puudub enesekriitikavõime. v.a. oma välimuse suhtes.

Ma tean, et ma olen aeg-ajalt kole. Kõht on punnis, juuksed hoiavad tund pärast pesu nagu makrell õlis. Kas tunned end ägedamana, kui seda sulle ütleksin. Et tead, ma olen ikka nii kole ja paks? Ei, sa ei taha. Sa ütleksid, et mida sa vingud, pole sul häda midagi. Ja ma polegi sulle rohkem öelnud. Isegi siis, kord kuus, kui mul kõht meeletult valutab mitu päeva järjest, ja mul on kogu aeg söögiisu suurem kui sul ning olen endaga väga vaenujalal, võtan sul maal lauaotsast kinni ja aitan sul aiatöid teha. Või pole see nii!

  • Samas puudub teil ka enesekindlus, sest selle saab rajada isiklikele saavutustele ja haritusele. Teie enesekindlus suuresti tugineb teie välimusele, seetõttu ei käi te ilma meigi ega kontsata isegi Selveris siidrit ostmas.

Vale! Need ajad, mil ma seda tegin, on möödas. Need ajad olid enne sind. Nüüd, mil ma aeg-ajalt tunnen, et ma olen armastatud sinu poolt, olen ma palju enesekindlam. Samas — kontsad on ju ägedad, teevad mind sihvakamaks, ma ma tean, sulle meeldib tegelikult see. Siin on mingi armukadedus? Ah?

  • Te olete ülbed, kui just tutvumisel itaalia või prantsuse keeles ei räägi.

LOL! Naeran valju häälega. Ju sa lihtsalt kellelegi ei meeldi või oled nii lolli juttu ajanud, et sind peab ülbusega peletama. Normaalset kutti ei taha keegi kohutada! Usu mind.

  • Te ei austa oma riiki, kultuuri ega keelt. Mujal on kõik parem ja isegi emakeelgi koosneb teil pool inglisekeelesetest väljenditest.

Really!? Kes ajas aastaid taga, et paneks maamajja lipuhoidja külge? Kes ostis trikoloori, mida sa tegelikult ei jõudnudki jaanipäeval üles panna, sest olid liiga jokkis ja lõid käega? Mina ju panin. Ja hingedepäeval panin mina aknale küünla, oma emale, sina huvitud ainult Halloweenist ja volbriööst!!

  • Te ei oska tantsida. Ma ei räägi siin klubis hööritamisest.

Sina ise ei oska valssi, haa! Sa ju istusid, kui käisime pulmas eelmisel aastal. Ja kunagi ütlesid, et sa just sellepärast ei abiellu, et kardad pulmavalssi!

  • Te olete tühja lõbusa elu elamisele orienteeritud.

Kes käib reedeti pubis, sel ajal, kui mina olen autokoolis?

  • Te olete teineteise suhtes õelad ja kriitilised.

Sest me oleme rivaalid siiski, eks. Mitte ainult heade meeste või töökohtade suhtes, vaid eelkõige oma eraelulise õnne pärast.

  • Te olete oma baka üle nii uhked ja oskustööline-mees on alamrass automaatselt, samas te ise õigekirjas kirjutada ei mõista.

Sa ju tead, et see on vale! Sa oled tõesti keskeri, kuid ikkagi väga intelligentne. Teatripileteid võtad ja kinno viid. Ma usun, et sa lähed ühel päeval ja teed eksamid ülikooli. Siis kaob su alaväärsuskompleks ära ja sa enam ei näe tonti seal, kus seda tegelikult pole. Tean kõrgharidusega äpusid küll, kuid sina oled ju enamat. Ma ei usu, et sa ise oskaksid tegelikult kirjutada sõna ”transendentaalne”. Noh, proovi.

  • Te tahate mehist meest, kellele alt üles vaadata, oskamata ise naine olla.

Kuule, jumbu, sa oled ise ju 1.74 ja kas ma olen seda sulle kunagi ette heitnud? Ei ole, eks. Oleme ju kokku leppinud, et armastame teineteist välimusele vaatamata. Küll ma arenen ja saan parimaks, kuid see tänitus ei aita.