"Elasime eksiga 15 aastat koos ja meil on kolm tütart. Saame omavahel normaalselt läbi, sest meil on ühised lapsed, ning suhtleme teineteisega ühe meie sõbra soovituse järgi: “Kõik vestlused olgu emotsioonitud nagu ärikõnelused ja tunded ei tohi teie otsuseid mõjutada.” See on päris edukalt töötanud.

Eksil oli pärast mind üks partner, kellest ta läks kolm aastat hiljem lahku, ja nüüd, nagu tüdrukud räägivad, on tal uus pruut — Melissa. Melissat teadsin ennegi, ta oli lahe elava loomuga naine, õlani ulatuvate tumedate juustega. Vestlesime temaga korra mänguväljakul ja uuesti nägin teda kolm kuud hiljem. Melissa tumedad juuksed olid muutunud pikkadeks blondideks juuksepikendusteks. Arvan, et ta püüdis sel moel vastata mu eksi kujutluspildile ideaalsest naisest — mehele meeldivad pikkade blondide juustega tüdrukud (nagu mina ja pärast mind tulnud naine).

Melissa oli varem rohkem selline teksade ja T-särgi tüdruk, nüüd aga on ta hakanud kandma retrostiilis kleidikesi (nagu mina). Mulle ja eksile meeldis koos ratsutamas käia, tantsida ja jalutada — uskuge või ei, aga Melissa teeb nüüd kõiki neid samu asju.

Ma ei pane talle seda pahaks, võib-olla on tõesti olnud tema unistuseks saada endale pikad blondid juuksed ja praegu oli see õige hetk unistuse täitmiseks, samuti ei saa välistada, et ratsutamishuvi on siiras. Aga paratamatult mõtlen, et kui ma värviks juuksed mustaks, kas ta teeks sedasama?

Mida sellest kõigest arvata?"

Allikas: Honey9