Päris huvitav on jälgida ja võrrelda kehakeele märke. Avastasin, et mees, kes tööl mulle meeldib, käitub täpselt niimoodi, nagu meeldiksin ka mina talle. Olen ka ise temaga sõbralik ja meeldiv, vahel ehk peegeldab ta mind, aga püüan teadlikult vahel väga neutraalne olla ja ei tee mõnikord temast üldse välja, eks muidugi selleks, et varjata, et ta mulle meeldib. Siis ta natuke aega vaatab mul üle pea… Me pole omavahel tuttavadki, räägime tööasjust vahel paari sõnaga.

Aga tõesti, kui kehakeele kohta loen, siis vastab ta käitumine iga kord kõigile soovitavatele punktidele: ta on tihti mu lähedal, suund on alati minu poole isegi teistega rääkides, naeratab mind nähes, vaatab alati pikalt, kui teisi kõrval pole, pöörab tähelepanu, käitub hoolitsevalt.

Kõige lahedam on see, et olen teda mitu korda telepaatia teel “tellinud”, mõtlen, et teen lihtsalt pulli: tule siia! Tegelen korraks muuga, aga järgmine hetk on ta kohal. See on lahe, aga veider, et mitu korda toimis. Töötame erinevatel korrustel, seda imelikum.

Mõlemad oleme natuke tagasihoidlikud ka, ei teagi, mis meist niimoodi saab…

Kellel on kontoriromanss samamoodi alanud? Kas teist on saanud paar?

Allikas: Naisteka foorum