Mees tahab ennast tunda vinge ja võimsana, armastatud ja ihaldusväärsena ning läbi elu mõtestatud tegevuse kõrval ka võimalikult palju mõnuleda. Kõigil on omad viisid mõnu leidmiseks. Söö, seksi, surfa. Vahele ka väike naps või paar.

Milleks on siis mehele üldse naisi vaja?

Naised on mehele eelkõige seksi jaoks mõnusad. Naised teevad ka süüa, hoolivad ja armastavad. On hellad ja ilusad. Lohutavad ja hellitavad. Inspireerivad ja innustavad tegudele.

Naised on nii olulised, et mees, keda ilusad ja hoolivad naised taga ajavad, on hoobilt tehtud tegelane kogu meessoo seas, isegi kui ta sealjuures inimesena täielik saast ja mehena täielik kott on. Selline variant on muidugi võimalik vaid juhul, kui ta seejuures on kas rikas või siis enneolematult ilus ja moosine ning laseb jalga enne, kui tõde tema kohta avalikuks tuleb. Samas, rikkad ei pea põgenema ega targad tormama. Tühikargajast ilueedi peab jalga laskma enne, kui pettunud emased ja tigedad isased ta ette võtavad.

Aga millised naised on meeste seas populaarsed? Eks ikka ilusad, seksikad ja nutikad. Tarkuse osas oleneb muidugi kui asjalik isane ise on, aga seks ja söök on kaks asja, milleta naisel ei ole meeste seas pikka edu.

Niisama pidudel ringi lehvida oskab meist peaaegu igaüks ja üheöösuhe pole mingi keeruline asi, kuid tõeline armastus ja püsiv õnnelik kooselu on alles tõeline pähkel meile kõigile. Võtame näite igapäevaelust. Kenad inimesed, huvi on, käiakse pidudel, võetakse napsi, tehakse nalja ja sekka ka suuremaid lollusi. Armutakse, pettutakse, petetakse, minnakse lahku ja kokku, edasi ja tagasi... ja lõpuks leitakse see õige, kellega kokku kolida. Idaalne on, kui armastusest, mitte majanduslikust kitsikusest. Loodame. Koos elades on alguses jube tore ja huvitav. Teine inimene on ikka veel uus ja üllatusi täis. Elu on nagu filmis. Elu on imeline!!! Elu on suvi, heinamaa, liblikad, päikesepaiste, muru ja sambla lõhn, seenemets ja järved, meri, liiv ja lillepeenrad. Koos tehakse süüa ja lauldakse laule. Suu kisub iseenesest naerule ja jalg lööb tantsutakti, süda on täis armastuse joovastust, rahu ja lootusi. Teisega saab mõtteid vahetada, muresid ja rõõme jagada. Enamasti ongi algul vaid rõõmud. See periood on nii ilus, et hing jääb õnnest vahel kinni ja aeg peatub. See kõik teeb elu elamisväärseks. Armastus on elu mõte.

Siis saabub argipäev. Tasakesi hiilib sisse. Nii, et kumbki ei märka. Üksteisega harjutakse. Üllatada on aina raskem aga teisele närvidele käia on juba võimalik. Enne tundus see võimatu. Iial ei oleks arvanud.

Nüüd saab oluliseks see, kes sa tegelikult oled ja kas teie suhe on päris... või välja mõeldud, või hoopis „parim võimalikest variantidest“. Selles voorus jäävad peale naised, kelle armastus on tõeline. Naised, kes teevad süüa ja naudivad seksi. Aeg-ajalt ka oraalseksi, sest see on mehele moment, kus ta saab end tõelise maailmavalitsejana tunda. Sama tunne, mis naisel, kui mees talle süüa teeb, lilli toob ja kätel voodisse kannab, et armastust jagada. Oraalseks on eriti oluline mehele, kui ta muidu enamasti naise sõna kuulab ja tahtmistele järele annab. Oraalseks annab mehele seletamatu mõnusa kontrollitunde. Kasvõi korrakski. See on hea üleolekutunne, mida mees-olemiseks on vahel vaja tunda. Naised, kes süüa ei tee ja oraalseksi ei talu, jäetakse varem või hiljem maha. Kui oma naine ei võimalda mehel mees olla, siis läheb ta mujalt naiselikku naist otsima, kes teab, kuidas mees end tunda tahab. Mees tahab head sööki, mõnusat seksi, vaid teda huvitaval teemal juttu puhuda ja muidugi hoolitsetud, ilusat vaatepilti. Muu polegi nii oluline...