Tahame raha, reise, tähelepanu ja hulgaliselt komplimente? Jah, mehed, tahame küll. Iga naine tahab, et teda koheldaks kui printsessi. Siin pole isegi mõtet keerutada. Ja need, kes väidavad vastupidist, valetavad. Mis sa arvad mida su naine teeb õhtuti enne magama minekut? Umm… vähemalt pooled meist scroll’ivad läbi Instagrami ja vaatavad, kui palju lilli täna üks või teine sai. Kellele toodi hommikusöök voodisse või kellega käidi romantilisel puhkusel. Ei, see ei tee meist ära ostetavaid hoorasid nagu teine pool inimesi arvab. Lihtsalt meie loomus on selline.

Elementaarne asi, me tahamegi lilli ja šokolaade. Mitte iga päev ja mitte kohe kindlasti siis, kui ma sulle mainin, et võiksid lilli ka vahel tuua. Lihtsalt üllata meid ja mitte ainult naistepäeval. Väikestest asjadest võib kasvada midagi suurt (If you know what I mean.). Ega siis ilmaasjata pole öeldud, et happy wife, happy life. Tõsiselt!

Meile on väga oluline kogu asja protsess, kui nii võib öelda. Me tahame minna vanni, juua klaasikese veini. Lakkida küüsi. Valida outfit’i, kuulata muusikat, tantsida. See kõik on äärmiselt vajalik. Mitte lups-lups ja valmis — minek! Ja mõtle nüüd ise, kui palju naine selleks aga kulutab. Kas siis üks väikene kompliment oleks liiast öelda? Kui sa viid naise välja, siis palun keskendu temale. Ainult temale, mitte ära köörita silmi, kui mõni mimm teist mööda jalutab. Naised näevad ja tunnetavad kõike enda ümber, niiet kui sa isegi silmanurgast kedagi piilud, siis me teame, et sa seda tegid. Ole aus! Ning kohe kindlasti maksad arve just sina.

Naine tahab tunda, et ta on su jaoks oluline. Et ta on tahetud. Et teda vajatakse. Ära arva, et kui ta sul juba olemas on, siis ei pea sa enam pingutama. Ära unusta, et sa ei pruugi olla ainuke, kes talle jahti peab.

Kõige enam vaieldum punkt on muidugi see, et naise tõde on ainuke, mis reaalselt loeb. Te tülitsete, vaidlete… See kõik on loomulik. See on elu. Ma üldsegi ei ütle, et naistel on alati õigus ja igal inimesel ongi õigus oma arvamustele, kui end of the day te teete ju ikkagi nii, kuidas naine on otsustanud. Milleks siis üldse see vahepealne draama? Naised ei ole tegelikult isekad. Lihtsalt kuula meid, isegi kui sa midagi aru ei saa. Kuula! Kui sa tead, et ei tal ei ole õigus, kuula! Kuula. Kuula. Naiste loomuses on rääkida. Hästi palju ja kõigest. Sind ei peagi huvitama, mis tegi see või mis tegi too, aga kui me näeme, et meid kuulatakse siis see paneb meid tundma, et te austate meid.

Turvalisus — kindlasti tahame me tunda end turvaliselt. Mehed, see ei tähenda hunnikute viisi muskleid! Turvalisus tähendab, et te oleksite majanduslikult kindlustatud. Et teil on eesmärgid, kuhu poole liikuda. Mingid visioonid elust. Tarkus ennekõike. Kui te sama hoolsasti raamatuid loeksite kui muskleid pumpate, siis oleks ju meil ka millestki rääkida. Tõsi, ka enda eest hoolitsemine on tähtis, aga mõistuse piires. Peegli ees ilutsevaid leedisid me kõrgelt ei hinda. Julge enda käed ’’mustaks’’ teha. Muidugi peate te meie eest välja astuma. Ükskõik millises situatsioonis. See näitab meile, et te hoolite.