“Aga ühel hetkel ta äkki, üleöö lakkas mulle kirjutamast. Oli kadunud ka Messengerist. Temast polnud seal enam üldse kuulda.

Ma proovisin siis talle e-mailile kirjutada, sest arvasin, et Messengerist ja Facebookist oli ta loobunud kiirete aegade tõttu. Lootsin, et e-maili kasutab ta endiselt. Kuid ka seal ei vastanud ta mu meilidele.

Kui kolm kuud oli vaikus ja üritasin taas kirjutada, tuli vastus: “Sorry, mul oli väga kiire ja aega töö kõrvalt kirjutamiseks ei olnud.” Ma uskusin teda ja küsisin, kas ta nüüd saab minuga suhelda ja Messengeri tulla. Ei tulnud mingit vastust enam. Ma üritasin veel paar korda selgitust paluda, kuid vastust ei tulnud ja loobusin ise ka peale seda kirjutamast.

Kuid kord hiljuti ma üritasin taas ja siis tuli selline vastus temalt: “Ma arvasin, et sa pole minust huvitatud ja sellepärast olengi vaikinud.”

Uskumatu! Tema vabandus oli siis selline! Kuigi mina olin üritanud ju mitmel korral temaga kontakti saada ja selgitusi paluda. Hoopis tema ise polnud huvitatud minust, sest kui viimast korda talle kirjutasin: “Kuidas mina sinust huvitatud polnud, kui ma olin sulle mitmeid kordi kirjutanud ja sa kordagi ei vastanud poole aasta jooksul mu kirjadele?” Sellele järgnes aga taas vaikus ja enam ma ei ürita ka — ta ju valetas mulle!"

Lugeja, kas oled sarnase kogemuse osaliseks langenud? Kuidas käitusid?