Sa oled liiga klammerduv
Loomulikult tahad sa enda kallimaga koos olla ja ka vaba aega veeta. Siiski pead arvestama sellega, et teinekord (uskumatu, eks!) soovib ta olla omaette või teha midagi koos sõpradega.

“Ma olen nii kole!”
Olgu, see on ehk kergelt liialdatud lause, kuid ometi vastab paljuski tõele. Jaa, meil kõigil esineb päevi, kui vaatame peeglisse ja näeme seal esimese asjana suurt tagumikku või kahtlast vinni. Kuid sa ei tohiks ainult enda iluvigadele keskenduda ja neist pidevalt jahuma. Jäta meelde, et ka sinu kallim tunneb end teinekord ebakindlalt.

Sa ei usu tema komplimente
Kui su armsam ütleb, et näed suurepärane välja, siis usu seda. Ta ei maini seda niisama suusoojaks.

Stressad pidevalt ta ekside pärast
See on igati arusaadav, et mõtled teinekord armsama eksi(de) peale. Kuid peaksid aru saama, et eksid kuuluvad minevikku. Tema on praegu sinuga. Kui sa tõstatad pidevalt endise kallima teemat, näib, nagu ei usaldaks sa enda partnerit.

Kritiseerid teisi naisi
Esiteks — ära võrdle end teistega. Teiseks — kui sa seda ka teed, ära halvusta neid, veel vähemenda mehe kuuldes. See tekitab teis mõlemas halva tunde ja viib tuju nulli. Ja miks see veel hea peaks olema?

Otsid pidevalt tähelepanu
… ja kui sa seda ei saa, tekitad tühjast draama. Pidev tülitsemine ei tule aga ühelegi suhtele kasuks.

Ainult süüdistused, süüdistused
Sa suudad päeva jooksul nii üle mõelda, et kui õhtul kohtute, pahvatad talle absoluutselt kõik näkku. Näiteks selle, et ta on sinuga koos vaid seksi pärast.

Allikas: All Women’s Talk