1) Ära tee kompimente nende asjade kohta, mida kõik nagunii kommenteerivad!

Näiteks suurte rindadega naine on pidanud elus liiga palju kuulma, kuidas tema büsti üle arutletakse. Ilmselt on tal sellest kõrini ja tahaks hea meelega endale hoopiski a-korvi, et keegi enam kunagi tema rindadele tähelepanu ei pööraks. Miks ta siis neid ära ei peida, küsivad mehed nõutult? Miks tal siis on dekoltee, kui ta ei taha, et ma seda vahin ja kommenteerin? Vaadake, suuri rindu ongi raske ära peita ja kui just ei taha soojal päeval kurguni kinninööbitud olla, siis paistavad nad ikka välja. Pluss mõnikord paneb ka suurema rinnaga häbelik naine avarama dekoltee, sest tunneb end niimoodi ilusa ja seksikana, aga see tunne kaob, kui kõik ilastama hakkavad. Parem ignoreeri dekolteesid ja tulemuseks on see, et need, kes ei taha, et rindadele tähelepanu pööratakse, on meeldivalt üllatunud ning need, kes meelega oma partiid demonstreerivad, tunnevad, et neile on liiga tehtud ning kleebivad end sulle ise külge.

2) Kiida naises neid detaile, mida tavaliselt ei kiideta või mille suhtes ta on võib-olla ise ebakindel. (Rinnad ei lähe arvesse! Vaata eelmist punkti!)

Näiteks natuke puseriti hammastega tüdruk võib olla eluaeg oma kihvu häbenenud või teine naine kühmu oma ninal, aga kui sina täiesti siiralt ja sõbralikult räägid, kuidas sulle alati on meeldinud sellised seksikad viltused naeratused või isikupärased ninad, siis on suur tõenäosus, et naine sulab. Või vähemalt on automaatselt sõbralikum ja paremini häälestatud, kui järjekordse ilusate silmade kiituse peale. Aga hea oleks, kui sa seda kiitust ka tõsiselt mõtleksid. Miski pole eemaletõukavam, kui läbinähtav ainult ühe eesmärgiga valetamine.

3) Ära ole labane!

Allapoole vööd naljad, onu Heino mängimine ja bravuuritsemine ei meelita kedagi ligi. Mis siis, et sulle ei meeldi tätoveeringutega tüdrukud, sa ei pea seda neile ju ütlema. Ja eriti tegema märkusi stiilis „vangid ja kehakaunistused“. Ära tee üldse välja ja pööra tähelepanu nendele, kes sulle tõesti meeldivad. Kui teised naised näevad, et sa oled nende kõrval olevate vastu jäme ja ebaviisakas, siis ei anna nad sulle isegi võimalust, mis siis, et nemad on rohkem sinu maitse.

4) Ole orginaalne ja spontaanne!

Eks see ole raske punkt, sest ülepingutamine toob hoopis vastupidise tulemuse. Aga väga hästi mõjub, kui baaris järjekordse pick-up line’i pildumise asemel kutsud neiu hoopis lauajalgpalli mängima. Enamikus baarides on mingid sellised lõbustused olemas. Ma olen avastanud, kui hästi saab inimestega jutule, kui baaris kaarte või lauamängu mängida!

5) Ära lase meeleheitel silma paista!

Jah, see paistab välja, kui sa oled tulnud ainult eesmärgiga kedagi voodisse meelitada. Siirus, sõbralikkus, viisakus ja näiline ükskõiksus naise kehavõlude suhtes viivad päris suure tõenäosusega sihile. Kes siis ei tahaks, et teda koheldaks inimese, mitte anonüümse lihakehana?

Õnnelikke kohtumisi ja head katsetamist!