Enda kogemusi jagavad neli naist, kes pole kallimaga tükk aega seksinud:

Candice, 52:
Ma isegi ei mõelnud sellele, et pole kaasaga pikalt seksinud. Selle tõi jutuks mees, kui selgus, et tegime seda viimati viie kuu eest. Küsite, kuidas see on võimalik? Noh, meil on lihtsalt nii erinevad töögraafikud: tema töötab päeviti ja kuna olen elukutselt õde, käin öistes vahetustes. Kui jõuangi koju, kukun kohe magama …

Sellegipoolest oleme juba 11 aastat abielus olnud ja armastan teda täpselt sama palju, kui esimestel kirglikel aastatel. Me oleme parimad sõbrad ja võimalusel poen talle alati kaissu. Nüüdseks on juba kaheksa kuud möödas meie viimasest vahekorrast ja ma ei tunne, et midagi oleks valesti.

Rose, 44:
Ma pole enda kaasaga aastaid seksinud, mis aga ei tähenda, et ma seda üldse ei teeks. Ütleme nii, et meil on avatud abielu. Me abiellusime väga noorelt ja kui meil täitus 20. pulma-aastapäev, mõistsime, et me oleme väga head sõbrad, ei midagi enamat. Kuid me polnud valmis lahutuseks. Seega praktiseerime hetkel sellist suhet, eks näis, mis edasi saab.

Anna, 62:
Ma pole seksinud enda abikaasaga üle kahe aasta. Süüdistan selles vanust. Mehel on teatud probleemid ja vahekorda astumine ei tule kõne allagi. Otsustasime, et edaspidi me lihtsalt ei proovigi — miks rikkuda teineteise tuju? Kui “see” ei tööta, siis mis parata! Küll aga armastame teineteist ja otsime teistsuguseid väljakutseid.

Allikas: She Knows