1. Pidev vigade leidmine

Konstruktiivne kriitika, mis on mõeldud suhte parandamiseks, on alati teretulnud. Küll aga tuleks hoida süüdistamisest ja näpuga näitamisest — see tekitab teie kahe vahele ainult suure lõhe. Eriti ebameeldiv on, kui musta pesu pesemine avalikult aset leiab.

2. Meest ei hinnata piisavalt

Kui sa võtad oma suhet iseenesestmõistetavalt, siis on asi juba liiga kaugele arenenud. Millal sa viimati võtsid aega, et oma mehele öelda, kui tänulik sa talle oled, et sa temaga koos olla saad? Sa ju armastad teda, anna siis talle ka sellest ikka aeg-ajalt teada!

3. Liigsete ootuste seadmine

Su partner ei ole mõtetelugeja või selgeltnägija. Ära eelda ja oota temalt asju, millest te kaks isegi rääkinud ei ole. Ära avalda talle liigset survet, ole mõistlik.

4. Suhte toitmata jätmine

Suhe on mingil määral nagu lemmikloom — et ta elus püsiks, pead sa talle ikka toitu andma. Suhtle oma kallimaga. Pikad vestlused võivad töö, laste ja koduste toimetuste kõrvalt tunduda võimatud, kuid sa pead oma partneriga suhtlema! Vastasel juhul vajub asi kiiresti lörri.

5. Teiste vajaduste olulisemaks pidamine

Leppisid oma kallimaga midagi kokku, kuid ootamatu sõbranna kõne katkestas su plaanid ja mängisid asjad ringi? Toimi nii vaid hädaolukordades. Ära sea oma kallimat teistest tahapoole.

6. Vaikne ignoreerimine

Ära mängi seda naist, kes rääkimise asemel hoopis vaikida otsustab. See ei ole arukas! Räägi sellest, mis sind piinab ja muremõtteid tekitab. Ta saab aru, et kõik ei ole korras. Ära mängi temaga!

7. Isikliku aja ja vaba ruumi keelamine

Nii nagu sulle meeldib sõbrannadega omaette toredaid naisteõhtuid korraldada, nii meeldib ka su kallimale vahel omaette sõpradega lõbutsemine. Ära keela talle neid hetki, kus ta saab olla omaette või enda seltskonnaga.