Selgus, et Naisteka lugejad lubavad oma partnereid ilma nendeta ööklubisse ainult heade ja usaldusväärsete sõprade seltskonnas (54%). Kallimata ööklubis hullamist peab täiesti normaalseks 38% lugejatest ja 9% ei luba oma elukaaslast või abikaasat üksinda peole.

Mis seal klubis siis tehakse ja kust läheb piir süütu flirdi ja keelatud tegevuse vahel?

Flirtimise osas on lugejad üsna konservatiivsed. 64% ütleb, et vastassoo esindajaga flirtimine ei ole okei, ülejäänud 36% ei näe selles midagi taunimisväärset.

Komplimente võib vastassoo esindajale teha küll, aga ainult siis, kui selleks on tõesti põhjust, arvab 73% vastanutest. Niisama meelitamist peab lubatuks 21% ja täiesti raudselt keelatud tegevuseks 6% meie lugejatest.

Kui juba klubisse minnakse, siis ilmselt võib juhtuda ka see, et satutakse tantsupõrandale jalga keerutama. Ja lugejad on ühel nõul, et võõra mehe või naisega tantsimises ei ole mitte midagi halba ega keelatut — 78% ütleb, et see on lubatud. Ülejäänud seltskond, kes võõrastega tantsimist taunib, oma kallimaid ilmselt kodust välja pidutsema ei lubagi.

Piir läheb meie lugejate meelest sellest kohast, kus silmarõõmudele hakatakse jooke välja tegema. See on absoluutselt keelatud tegevus, kinnitab 58%. Aga ülejäänud 42% arvab, et võib ikka, kuidas sa muidu ikka jutule pääsed ja muljet avaldad.

Nii et head pidutsemist ja pidage ikka piiri!