“Unistan kirglikust seksist, külmas sügisvihmas, mehega, kes on mulle keelatud…”

Nii tore, et korraldasite sellise vahva jutuvõistluse! Mis seal salata, seks on põnev. Seksist kuulda on põnev, kuigi oma voodielust rääkides rääkides jääme sageli napisõnaliseks. Kui keegi küsiks otse: Milline on sinu erootiline fantaasia, siis ilmsel öeldakse õhetavate põskedega, et “Issand!! Mul polegi sellist asja! ”. Ja ilmselgemat valet on raske leida. Seksuaalsus on loomulik osa meist. Me kõik ju unistame ja ikka selleks ,et jõuda kusagile kaugemale ja kogeda veel midagi, kättesaamatut — miks siis ei võiks me unistada seksisist? Võime ja unistamegi. Iseasi, kas me seda ka teistele tunnistame...

Kõnnin konarlikul munakiviteel, peas vaid üks mõte: “Ma ei tohi seda jätkata! Jah, ma teen sellele täna lõpu!” Vali kontsaklõbin aga katkestab minu mõtteid. Hakkab sadama. Kiirendan sammu ning jõuan tänavahämarusse. See on pimedaim koht minu kodutänavais. Ühtäkki tunnen et keegi haarab mul küünarnukist ning rebib mind enda vastu. Ehmun, kuid õige pea tunnen ära tuttava parfüümi. See on Tema. Ma hakkan talle ütlema: “Mida..”, kuid ta sulgeb käega mu suu. Ahmin vaid silmadega õhku..

Midagi lausumata suudleb ta mind kirglikult suule, käsi ähvardavalt minu kõril ning teine käsi seob samal ajal ahnelt lahti minu mantlivööd. Ta suudleb mu kaela ja ma ei suuda sõnagi öelda. Vist ei ole vajagi. Nüüd sajab juba korraliku sügisvihma. Mul peaks olema külm, kuid ma lausa hõõgun kuumast.

Hooga rebib ta lahti minu siidpluusi nii, et kuulen kuidas nööbid pärlitena mööda tänavat laiali valguvad. Ta lükkab mind näoga vastu sajandivanust, külma ja niisket kiviseina, rebib minu seeliku üles ja siseneb minusse jõuliselt. Tunnen tema tugevat kätt oma puusal ja teist embamas minu rindu. Ma tahaks karjuda kuid ma ei suuda. Naudin. Tunnen oma alasti keha vastu kiviseina ja see erutab mind veelgi. Järgmisel hetkel keerab ta mu ringi ja haarab sülle. Paar minutit ja see on läbi- mu sees oleks nagu plahvatus toimunud, olen jõuetult õnnelik ega oska ikka veel midagi öelda. Me seisame jahedas sügisvihmas, üksteisega sügavaimas ühenduses veel paar minutit, kuni ta ütleb: “Kallis, ära lõpeta seda mis meil on. Sa oled minu Saladus!”

Mina olen Tema Teine Naine.

Mina unistan kirglikust seksist, külmas sügisvihmas, mehega, kes on mulle keelatud….

Seksist, milles pole kohta mõistusele, vaid ainult tunnetele.

Kirest, mida ei tohi kustutada sõnadega.

* * *
Autojuhiteenus koos “lisadega”

Mina kui noor kena naisterahvas riietaks ennast pikemasse meeste pintsakusse, mille all oleksid pits äärega mustad sukad ja nendega sobivad mustad pitsiga läbikumavad rinnahoidjad. Pluss mustad läikivad stiletod. Peas oleks sohvristiilis müts või kaabu, et võimalikult imiteerida autojuhi riietust.  Ja muidugi perfektselt sätitud soeng ja meik.

Kui mu elukaaslane vajab, et ma sõidaksin talle autoga tööle järele, et ta koju sõidutada, kasutaksin seda võimalust.

Kohale jõudes pakuksin talle välja autojuhi teenust koos “lisadega” tema valitud sihtkohta.  Läbi linna sõites on temal võimalik mind hellitada jalgevahelt ja mind vaadata.

Sõidaksime kusagile vaiksemasse kohta, kus saaksime auto kapotil seksida.

Peale seda võiksime sõita koju, kus võiksime jätkata….. 

* * *
Salapärane mees aias

Ma kannan lühikest kleiti — kõige lühemat, mis mul on — ja mitte midagi selle all!
Olen kõndinud aia kõige kaugemasse serva. Korraga seisab mu kõrval üks mees. Küllap ta on üks meie külalisi, küllap kellegi abikaasa, kuid ma ei tunne teda. Räägime lilledest ja muust. Ta kummardub, et murda mulle üks õis. Kuid ta ei tõusegi enam — ta on avastanud, et mul pole kleidi midagi seljas. Ta libistab oma käed aeglaselt üles kahele poole mu prinke reisi ja surub oma näo mu jalgevahesse. Heidan pilgu ümberringi: maja poolt meid ei nähta, rinnakõrgune hekk kaitseks ees. Mees on leidnud oma huultega õige koha ja surub nüüd oma keele otse minusse. Ah!… Küll on see hea!
Jalad löövad nõrgaks, toetan kätega vetruvale hekiservale. Põlvi haarab võdin, toetun aina enam hekile.
Oli üks hetk alguses, siis kui ta alles liikus oma kätega piki mu jalgu ülespoole, mil ma oleksin tahtnud end lahti rebida ja ära joosta, kuid nüüd — ei taha! Palun, lausa anun, et ta jätkaks! Ma ei ole kogenud veel midagi sellist nagu selle mehe suu! Mu jalad on nii nõrgad, tundub, et ma seisan juba rohkem tema suul kui oma jalgadel.
Korraga hakatakse meid maja poolt hüüdma. Kuulen oma mehe häält, mis teatab, et õhtusöök on valmis.
Kui nad peaksid meid siin leidma… enne, kui oleme oma imelise ihulise romansiga lõpule jõudnud…
Hetke ripun õhus, täiesti selle mehe meelevallas. Ma ei suudaks tasakaalu tagasi saada ega liigutada end isegi siis, kui mu mees tuleks praegu piki aiateed otse minu suunas — mida ta kohe teebki. Kuid õnneks juhtub kõik enne, kui ta saab nii lähedale, et võib näha hämaruses mu näoilmet: mees purskub, samal hetkel saan ka mina orgasmini ja tunnen, kuidas minustki voolab välja neste — et see vaene mees ei upuks selles! — ja ma tunnen jälle kindlat pinda jalge all, ehkki esimesed sammud on üsna harjumatud.

* * * 
Räpane kauboi ja süütu tallitüdruk

Minu suurim fantaasia on ka teostatud ning oli reaalselt isegi parem kui unelmas. Kõik tüdrukud unistavad seksist rannas… Mina unistasin filmides nähtud ” juhuseksist” kas tallis või kuskil “räpases” kohas. Mu mees teadis seda ning olime ühel õhtul tema vanemate juures, kellel on hobused ja tallis oli värske hein. Kuna olen suur loomade armastaja, siis veetsin seal aega. Tuli siis mu mees nurga tagant, natuke higine ja räpane… Nagu farmitööline.. Krabas mu kätevahele ja sealt sai alguse kirglik ja vägagi naudinguterohke seks. Asjale lisas vürtsi ka see, et igal hetkel võis keegi astuda. Erutuses poleks me sellele tähelepanu isegi pööranud. Selline tallitüdruku ja cowboy unelm on kohutavalt seksikas, eriti kui paar suudab selle välja mängida. Kuid üllatusena tuli see ikkagi ning oli ikka jube hea!  Järgmisena loodan ära proovida ka sidumise ja õpilasena tundmise… Fantaasiad lisavad seksiellu ikka väga palju