1. Sõrmuse koha peal on päevitusrant

Kui sa sõrmust ei näe, ei tähenda, et seda pole olemas. Kui mees on välja tulnud mõttega keegi voodisse saada, võtab ta selle loomulikult enne kodust väljumist sõrmest ära. Vaata hoolega tema sõrmusesõrme — suvisel ajal jääb sinna kindlasti päevitusrant! Muidugi leidub ka mehi, kes üldse abielusõrmust ei kannagi, aga neid on ikka väga vähe.

2. Tal on kaks mobiiltelefoni või telefoninumbrit

Sinule aga annab ta ainult ühe numbri ning teatab, et teist pole sul vaja teada, sa saad ta alati sellelt numbrilt kätte, see on töönumber ja ta ei tohi seda välja anda ja pealegi — sul pole seda üldsegi vaja! Sest see number on tema pere ja sõprade, mitte armukese jaoks.

3. Tal on ka lauatelefon, kuid seda numbrit sa ei saa

Pole palju inimesi, kes tänapäeval veel lauatelefoni kasutavad. Kui sinu kallimal see siiski alles on, kuid numbrit sulle ei anta, sest “ma seda telefoni nagunii ei kasuta”, ole ettevaatlik! Miks ta peaks puiklema? Kas äkki sellepärast, et ta ei soovi, et ta abikaasa või lapsed sinu ehk armukese kõnele vastaks?

4. Ta ei kutsu sind kunagi enda juurde

Te kohtute alati kas sinu juures, autos või hotellis, kuid tema kodu pole sa iialgi näinud ning kui selle kohta küsid, väldib ta teemat, läheb närvi või leiutab mingi napaka vabanduse. Kuid mis suur saladus see tema korter siis on, et sa isegi pärast paarikuulist romanssi sellest midagi teada ei tohi?

5. Ta ei saa sinuga pärast tööpäeva rääkida

Kas sinu meelest pole veider, et ta vastab su sõnumitele ja kõnedele ajavahemikul 9-17, kuid pärast seda on ta kättesaamatu ning isegi keelab sul hiljem ühendust võtta? Kindlasti on tal hea vabandus, näiteks see, et ta ei ole lubatud oma teisel töökohal telefoniga rääkida või kodus ei ole levi. Aga kui keeld kehtib ka nädalavahetustel, on tegu kas maailma suurima tööloomaga (põgene!) või lihtsalt mehega, kes peab pere kõrval armukest (PÕGENE!).

6. Ta helistab sulle imelikest kohtadest

Ta võtab sulle kõne pargist, jõusaalist, autost, kohvikust, toidupoest või kontorist, aga mitte kunagi kodust. Ehk siis — oma abikaasa kuuldekaugusest väljaspool. Kõne ei kesta kunagi kauem kui 5-10 minutit, no nii kaua, kuni ta prügi välja viib või poest piima ära toob. Järgmine kord, kui sellise kõne saad, ütle talle, et sa oled natuke hõivatud ja palu tal tagasi helistada siis, kui TEMA on koju jõudnud. Kui su telefon tunni jooksul ei helise, võid kindel olla, et ta istub kodus diivanil naise valvsa pilgu all.

7. Ta maksab ainult sularahas

Ta üritab jälgi segada ning kannab alati piisavalt sularaha kaasas, et naine ei saaks tema pangakonto väljavõtet uurides kahtlustama hakata ning hotellitubade maksete ja restoranilõunate kohta küsimusi esitama asuda. Ka siis, kui sularaha on parasjagu otsa saanud, jookseb ta pangaautomaadi juurde raha välja võtma, et jumala eest kaardimakset tegema ei peaks.

8. Te kohtute imelikes ja hämarates paikades

Hotell, millesse ta sind viib, asub teises linnas, linnaotsas või vaiksel kõrvaltänaval. Te ei käi koos linnas jalutamas, ei istu kunagi kohviku tänavaterrassil ega käi õhtuti teatris või kinos. Kohtumispaik on kas sinu korter või imelik restoran linna kõige kummalisemas piirkonnas. Miks nii? Aga sellepärast, et ta kardab, et keegi tema või ta naise tuttavatest võib teile peale sattuda.

9. Ta ei tutvusta sind oma sõpradele

Kuigi olete juba mõnda aega kohtamas käinud, pole sa näinud ühtegi tema sõpra, kolleegi ega pereliiget. Kui oletegi kokku leppinud, et olete ainult seksisemud ja teisi sellesse ei sega, siis hästi. Aga kui sinu lootused on kõrgemal ning tahaksid, et sellest suhtest saaks asja, siis peaksid juba tema sõpradega tuttav olema.

Allikas: Madame Noire