1. Minge koos puhkama!

See saab olema su elu kõige lõbusam reis ja seda isegi siis, kui peate saama hakkama väikese eelarvega. Otsustage nüüd, et panete aastakese kõik iga nädal 10 eurot kõrvale ja kui raha koos, siis pakkige kohvrisse bikiinid ja oma kõige ilusam kleidike ning minge koos päikese alla kokteile nautima. Ausalt, tehke seda!

2. Elage koos

Iga inimene, kes on kunagi oma sõpradega koos elanud, teab, kui hea on pärast halba päeva koju tulla ja koos pitsa tellida. Koos elamine on hea nii halbadel kui ka headel aegadel, siis kui olete purjakil või hoopis pohmellis. Said mõttest aru? Tore!

3. Rääkige seksist

Seksist rääkimine on justkui midagi piinlikku, aga kui on keegi, kellega võid muretult oma kogemusi jagada, on need su parimad sõbrannad. Rääkige vagiinadest, peenistest, erinevatest tehnikatest ja poosidest — jaga oma teadmisi ja õpi neilt ka ise mõni hea nipp.

4. Naerge inimeste üle, kellega kunagi suhtlesite

Ausalt, pole midagi lõbusamat, kui otsida Facebook’ist üles inimesed, keda te kunagi teadsite või kelle puhul arvasite, et just nemad on “lahedad” ning olite seetõttu nende peale ka pisut kadedad, aga nüüd avastasite, et nende elud ei ole väga aastate jooksul muutunud, aga teie omad on.

Jah, me teame, et see kõlab natukene nõmedalt ka, aga me kõik oleme kellegi peale kunagi kadedad olnud — eriti kooliajal -, mistõttu on aastate pärast hea teada, et see, mida sina pidasid “ideaalseks eluks”, ei pruugi seda täna enam olla.

5. Jooge kalleid kokteile

Olgu siis pikk nädalavahetus teises linnas või teie lemmik kodulähedane baar, kus valmistatakse suurepärast mojitot — kutsu oma sõbrannad kokku ja nautige neid kokteile koos!

6. Jooge odavat alkoholi

Samas on vahel lõbus ka minna mõnda pubisse, kus müüakse klaasikest veini palju odavamalt kui mujal või istuda pargis ja juua siidrit, mille te nurgatagusest poest ostsite. Just sellistest õhtutest saavad sageli alguse su elu parimad mälestused.

7. Nutke ja haletsege end koos

Isegi, kui su elu on üldjoontes okei, pole midagi mõnusamat, kui vahel koos lihtsalt kurvastada asjade pärast, mis pole ehk nii hästi läinud. Ja kes oleks parem partner selleks, kui su hea sõbranna ning kaks head sõpra, kellel nimeks Ben ja Jerry? Rääkige asjadest, mida armastate, oma tunnetest ja igasugusest jamast, mis teid häirivad ning mis põhiline, ärge tundke selle üle piinlikkust.

8. Ööbige teineteise juures

Täiskasvanuelu on mitmel põhjusel lahe, aga natukene on ju kahju ka, et sa ei ole oma parimat sõbrannat kooliajast saati enda poole ööseks kutsunud? Aga tehke see nüüd ära! Tehke näomaske, nautige kesköised snäkke ja vaadake järjest erinevaid romantilisi komöödiaid.

9. Korraldage õhtusööke

Meie arust on pika õhtu parim osa see, mis eelneb baari minekule. Viska ise midagi ahju, palu oma sõpradel võtta kaasa snäkid või pudel veini ning nautige seda üheskoos. Isegi, kui see tundub pisut Bridget Jones’ilik.

10. Jagage muusikat

Isegi, kui sa ei suuda kuulata suvalisi raadiohitte, aga need on tema lemmikuks, on muusika jagamine palju olulisem, kui like’ide jagamine. Jah, isegi, kui pead mõned tunnid teesklema, et sulle meeldib Kristjan Kasearu.

11. Aidake teineteisel südamevalu ravida

Üks kahekümnendate eluaastate nõme osa on see, et su süda murdub suure tõenäosusega mitmel korral enne, kui leiad enda jaoks selle õige. Ja pole vahet, kui tugev, iseseisev ja imeline sa oled, see on totaalne õudusunenägu. Seetõttu on hea, kui su parimad sõbrannad on su jaoks siis olemas ja seda ka kell neli hommikul, kui sa ei suuda nutmist lõpetada.

12. Ostke koos veidraid asju

Kui su parim sõbranna julgeb ainult sulle öelda, et ta ostis endale kalli käekoti, sest see on suurepärane investeering, siis ära tee teda maha, vaid lase tal rõõmustada. Jah, ka siis, kui te aastate pärast selle üle koos naerate.

13. Tehke pilte

Ja mitte neid 500 korda tehtud filtritega kaetud pilte, mida te Instagrami riputada saate, vaid neid, mis te salaja oma telefonidesse salvestate ja mille üle halval päeval hea naerda on. Me teame, et kõigil on selliseid pilte. Ära isegi proovi meile valetada, et sul pole.

14. Tutvuge teineteise perekondadega

Üks hea asi, mis parimate sõpradega veel kaasas käib, on võimalus saada endale justkui võluväel veel teine perekond, mistõttu võta aega ja näe vaeva, et ka tema vanemaid ja vendasid-õdesid tundma õppida. Nii on sul veel mitu paari abikäsi, kui sul on vaja mõne täiskasvanute probleemiga toime tulla.

15. Minge autotripile!

Eriti sellepärast, et nüüd võite panna kokku muusikalisti ja teeselda, et olete ise staarid mõnes muusikavideos, kui pisikese Fiat 500’ga Tallinnast Pärnusse liigute. 20ndates on autotripid lausa kohustuslikud!

16. Olge teineteise jaoks olemas

See on tegelikult loogiline, kui räägime parimatest sõpradest, aga pole midagi paremat, kui teada, et olgu ajad kui halvad tahes, te olete teineteise jaoks alati olemas.

17. Tutvuge koos uute inimestega

Lähedased sõbrad on suurepärased, aga tead, mis on veel parem? Koos uute inimestega tutvumine, et kumbki poleks kellegi peale armukade ja samas on täiesti võimalik, et mõni uus inimene ongi teie sõpraderingist just puudu.

18. Käige kontsertidel ja laulge karaoket

Sulle meeldib duši all laulda? No päris karaoke on tuhat korda lõbusam!

19. Kuulutage teistele ka, kui äge sõprus teil on

See võib küll tunduda tobe, aga samas miks mitte lasta ka kõikidel teie Facebooki sõpradel teada, kui lahedad te olete? Ja, et teie sõprus on olnud nii vinge juba üle kümne aasta?

20. Julgustage teineteist

Sõpruse juures peakski kõige parem olema see, et te ei tee teineteist maha. Mitte kunagi.

Allikas: Cosmopolitan