Siin on mõned asjad, mida sa tõenäoliselt vallalise elust igatsema jääd:

Põhjus enda üles löömiseks

Me ei eeldagi, et nüüd lahkud kodust nähes välja nagu totaalne tont, aga vallalisena tundus justkui peaksid isegi poest vetsupaberi toomiseks end natukene rohkem kasima, sest iial ei tea, millal sa oma unistuste printsiga kokku võid joosta.

Said tulla koju siis, kui tuju tuli

Sind ei oodanud kodus mitte keegi, mistõttu polnud otseselt ka põhjust koju kiirustada ja olid alati valmis peale pikka tööpäeva sõbrannaga kokteilitamiseks või spontaanselt kellegi teise juures ööbimiseks.

Sa ei pidanud kellegagi kodu kujundades arvestama

Kui leidsid kuskilt mõne veidra, aga ägeda tooli, ei pidanud sa kunagi oma elukaaslaselt üle küsima, kas võid selle osta. Peaasi, et see sulle meeldis.

Kodu võis olla koristamata kuni sul tekkis soov seda kasida

Kui olidki mõne tööasjaga hõivatud või lihtsalt super laisk, võisid vabalt koristamise homsesse lükata, sest see ei mõjutanud mitte kedagi teist peale sinu enda.

Said käia vetsus avatud uksega

Milleks seda kinni panna, kui kedagi teist su juures niikuinii ei viibinud? Jah, isegi number kaheks. Sellel lihtsalt polnud mitte mingit mõtet.

Sa ei teadnud kunagi, mida homne päev toob

Iga uus päev oli müsteerium ja võimalik seiklus. Sa ei teadnud kunagi, millal kohtud kellegi uue ja huvitavaga ning õhus oli pidevalt maagiat.

Sulle tehti jooke välja (sest sa olid vallaline)

Tunnista üles: kui sa olid vallaline, said sa ka rohkem tasuta asju. Sa olid see armas naine, kes oli alati ilma kaaslaseta, mistõttu flirtivad baarmanid tegid sulle aeg-ajalt jooke välja. Nüüd, kui su abikaasa su kõrval seisab, ei tee seda enam keegi.

Sa olid meeste jaoks alati pisut saladuslik

Sinu abikaasa teab sinu kohta kõike, aga kui olid vallaline, siis olid iga uue mehe jaoks täielik müsteerium.

Said sõbrannadega vabalt meestest rääkida

Pole midagi paremat, kui sõbrannadega tundide viisi meestest rääkida. Meenutada vanu lugusid ja piinlikke seiklusi…

Pühad olid vabad

Vallalisena ei olnud pühad justkui poliitiline ja stressirikas afäär, sest sa ei pidanud vaidlema selle üle, kumma perega te sel aastal need veedate.

Sina otsustasid oma graafiku üle

Kui sind vallalisena kuhugi kutsuti, said peaaegu alati minna, aga nüüd pead enne oma kallimalt uurima ega tal midagi selleks päevaks planeeritud ei ole.

Allikas: Madamenoire