VASTUS:

Kirjutad, et sinu poiss sai sinult alastipilte ja nüüd on tunnetejutule lisandunud pidev seksist rääkimine. Loen su kirjast välja, et sina ise ei ole seksi osas sugugi kindel ja sul on tekkinud kahtlus, et hoolimata armastuse kinnitamisest on poiss pigem huvitatud vaid seksist.

Saan su murest täiesti aru. Endast alastipilte interneti kaudu saates ei saa kunagi 100% kindel olla, et need ei jõua valesse kohta või et neid ei kasutata kurjasti ära. Samas on mõistetav ka see, et soovid oma noormehele head meelt teha. Üks on siiski kindel - mitte kellelgi ei ole õigus sundida teist inimest vahekorras olema ega ka endast alastipilte saatma ega muid taolisi seksuaalse sisuga tegevusi tegema. Sul on alati õigus öelda "ei". Ükskõik, mida selle peale ka teine inimene ütleb või kuidas ta sind ümber veenda võib üritada, on sinu keha sinu oma ja sul on õigus otsustada, kuidas sellega käituda.

Seks on vaid üks viis oma tunnete väljanäitamiseks. Oma kiindumust võib näidata veel kümnel eri moel. Ühe teooria kohaselt on inimese seksuaalne areng etapiline. Selleks, et iga järgmine etapp oleks võimalikult nauditav, soovitatakse võimalikult kaua tegeleda nende tegevustega, mis on olulised eelmisel etapil. Enne vahekorras olekut on need etapid (tagurpidises järjekorras) üksteise hellitamine, suudlemine, käest kinni hoidmine. Iga inimene jõuab nendesse etappidesse erinevas vanuses. Kui aga inimest suunata või sundida tegema neid tegevusi, milleks ta tegelikult veel valmis ei ole, ei ole tulemus ilmselt kummalegi osapoolele nauditav.

Usun, et kui noormees sind tõeliselt armastab, on ta valmis ka füüsiliste tegevustega (seksiga) ootama. Kas oled talle oma soovidest ja valmisolekust rääkinud? Kui veel mitte, siis soovitan seda teha. Küllap selgub tema reaktsioonist, mis on siis see, mida ta tõeliselt tahab. Ütlen selle veelkord välja - ükskõik, mida noormees võib soovida või tahta, ei ole tal õigust seda sulle peale suruda. Otsus astuda suhtes uus samm peab olema mõlemapoolne ja mõlemale nauditav.