1. Sa saadad talle sõnumi: “Lähen voodisse, head ööd!”

Ta ei ole sulle veel helistanud, sa ootad seda pikisilmi ja kui kõnet ei tule ega tule, saadad talle sõnumi. Tema loeb seda ja mõtleb: ahhaa, ta ilmselt juba magab, ma ei taha teda segada. Sina vihastad, et ta sulle ei helistanud ega räägi temaga terve järgmise päeva.

2. Sa ei taha tema sõpru appi

Hakkad kolima. Asjad on pakitud ja ootavad nüüd ära viimist. Ta pakkus välja, et kutsub oma sõbrad appi, kuid sina keeldusid. Nüüd aga oled vihane, et keegi kohale ei ilmunud, sest kompse on palju ja mööbel on raske.

3. Sa kinnitad, et ta ei pea sulle reisi ajal helistama

Sa saadad ta suudlusega minema ning kinnitad, et ta ei pea sulle helistama, kui sõpradega reisile läheb. Lõbutsegu parem ja nautigu sõprade seltskonda. Ja kui ta tagasi tuleb, pillud nädal aega järjest mürgiseid kommentaare ja mängid solvunut, sest ta võttis su sõnu tõsiselt ja ei helistanudki!

4. Sa keeldud ta emaga kohtumisest

Ta ema on linnas ning tahab sind näha. Sina keeldud ja saadad mehe üksinda emaga kohtuma, sest “te pole ammu näinud ja tahate kindlasti oma jutte rääkida”. Pärast oled tige, et ta tõepoolest läkski emaga kahekesi ega kutsunud sind rohkem kaasa.

5. Väidad, et ei oota valentinipäevaks kingitusi

Räägid pikalt sellest, et sinu meelest on valentinipäev täiesti mõttetu kommertspüha ning sina küll ei näe mingit põhjust lillede ja kingitustega sahmerdamiseks. Ja solvud siis hingepõhjani ning räägid kõigile, et sul on maailma kõige kehvem peika, kui ta sulle lilli ja kingitusi ei saada.

6. Saadad ta välja, ise jääd koju

Oled väsinud ja peole mineku asemel poeksid parem kohe voodisse. Tema aga tahab minna. Sa teed rõõmsa näo ja lubad ta välja, vandudes, et kõik on okei. Ja kui ta uksest välja astub, ei suuda sa uskuda, et ta ongi nii loll ja lähebki ilma sinuta!!!

7. Sa ei taha, et ta sind lohutaks

Sa nutad, sest midagi läks pahasti või said halbu uudiseid. Ta on valmis kõik asjad pooleli jätma ja sinu juurde tormama. Kinnitad talle, et pole vaja, sul on kõik hästi, saad kohe korda ja tegelegu ta oma asjadega edasi. Ta ei tule, vaid jääb tööle edasi. Sa otsustad, et järelikult ta ikka ei armasta sind üldsegi!

8. Julgustad teda oma eksist rääkima

Jaa, muidugi võid sa oma endisest kallimast vabalt rääkida, see on täitsa normaalne ja mul pole selle vastu midagi, ütled sa talle. Vannud käsi südamel, et see ei aja sind närvi ja sa ei reageeri üle. Ja kui ta siis südant puistama hakkab, saab sinust tõeline fuuria — sa muutud armukadedaks ja paranoiliseks ning kahtlustad teda sajas surmapatus veel nädalaid.

9. Ütled, et ta võib sinu vigadele tähelepanu juhtida

Te peaksite saama teineteisele kõigest rääkida, ka vigadest ja asjadest, mis kaasa puhul närvidele käivad. Seda nimetatakse omavaheliseks suhtlemiseks ja see näitab suhte tugevust. Ometi lähed sa täiesti marru, kui ta juhtub mainima, et talle ei meeldi, et sa jalad söögilauale paned või voodis küpsiseid sööd.

10. Mõistad, kui tal on vaja väikest puhkust

Kinnitad talle, et sul ei ole absoluutselt mitte midagi selle vastu, kui ta pärast tööd veidikeseks oma koju läheb või sõpradega kokku saab. Kui ta siis julgebki sinust väikese pausi teha ning omaette olla, oled sa veendunud, et see on teie suhte lõpp ja sa ei suuda uskuda tema häbematust!

11. Lubad tal süüa kõike, mida ta tahab

See, et sina oled dieedil, ei tähenda ju seda, et tema peab oma toitumisharjumusi muutma. Või vähemalt nii sa talle ütled. Aga kui ta tellib restoranis priske seaprae koos rammusa kartulipudruga ja määrib leivale korralikult võid ka peale, oled sa pisarateni solvunud ja süüdistad teda hoolimatuses ja tundetuses!

12. Sul pole midagi ta sõpradega koos olemise vastu

Väga lahe, kui ta sõbrad teile külla tulevad või teiega koos välja lähevad. Miks ka mitte! Mida rohkem rahvast, seda lõbusam, ütled sa. Ja sisemiselt keed vihast, et pead jälle nende tüütute töllidega tõtt vahtima ja et ta JÄLLE loobus imetoredast võimalusest ainult sinuga koos olla!

13. Sa teeskled orgasmi

Sa ei tunne midagi, kuid näitled oskuslikult ja paned ta uskuma, et seks on suurepärane! Pärast oled tulivihane, et ta sind rahuldada ei oska ja ei viitsi.

14. Kutsud ta sõbrad endale külla

Lubad, et sind ei häiri lollid jutud, mida nad räägivad, ega sodi, mille nad maha jätavad. Sul on ainult hea meel ta sõpru näha ja nendega koos olla. Tegelikult muidugi pahandad pärast tükk aega selle pärast, et tuba on sassis, keegi tegi toas suitsu ning üks poistest rääkis roppusi.

15. Lubad olla kaine rool

Ütled mehele, et trimbaku ta rahus, sa sõidad pärast ise koju. Ta võtab õlle, teise ja kolmandagi ning sina juba istud mossis näoga nurgas ja torised, et miks ta nii palju joob!

Allikas: Madame Noire