1. Telefonikõne või SMS-i teel lahkuminek

Me pole pubekad, vaid täiskasvanud, kellel peaks jaguma teineteise vastu piisavalt viisakust, et teha seda silmast silma!

2. Põhjendamata jätmine

Lähed kellestki lahku, kuid ei põhjenda, miks? Tal on õigus teada, mis suhtes valesti läks ja miks sa selle lõpetada tahad. Kas sulle meeldiks veel pikalt pärast lahkuminekut mõelda, mis sa küll valesti võisid teha?

3. Detailidesse laskumine

Keskenduda tuleks suurele plaanile, mitte hakata iga detaili kallal nokkima ja teist mõnitama ning maha tegema.

4. Purjus peaga lahkuminek

Alkoholi mõju all ütleme me valesid asju ja hiljem ei mäletagi, mida täpselt teineteisele öeldud sai, pealegi võime hiljem oma sõnu ja valikuid kahetsema hakata.

5. Asjatu lootuse andmine

Ära tekita kunagi kelleski lootust, et teist võib-olla tulevikus veel paar saab, kui sa seda tõsiselt ei mõtle. Nii tekitad vaid teisele asjatuid tundeid ja segadust.

6. “Lõpliku lõpu” ootama jäämine

Lahkuminek on lahkuminek, kui jääd lootma ja ootama, et midagi veel juhtub, sest teine “pole veel lõplikult sind maha jätnud”, teed endale asjatult haiget.

7. Edasi suhtlemine

On okei jääda oma eksiga sõbraks, kuid vahetult pärast lahkuminekut tuleks hoida distantsi, et mõlemad saaksid uue olukorraga kohaneda.

8. Lahkumineku seks

Nalja teed? Seda võidakse ju ajakirjades kiita, aga see ei ole kunagi hea mõte!

9. Teistega jagamine

Kui minnake lahku, on see kahe inimese omavaheline asi, mida pole vaja tormata Facebooki kogu maailmaga jagama.

10. Uude suhtesse kiirustamine

Puhka veidi ja vaata, kuidas sa ise hakkama saad. Kiirustamine pole kasulik ei sulle ega su uuele kallimale, sest võib tekkida olukord, kus avastad end uuest suhtest, enne kui oled vanast täielikult üle saanud.

Allikas: allwomenstalk.com