Sa naeratad üksi olles palju vähem

Kui mõte kallimast ei too sulle naeratust näole, ei ole ta sinu jaoks see õige. Sa võid küll püüda endale valetada ja ilmselt petad teised enda ümber ära, aga su alateadvus annab sulle pidevalt märku, et peaksid tõsiselt kaaluma oma suhtestaatuse muutmist. Teine märk, et kõik on vale, on see, et sa ei igatse teda ja sa tunned ennast hästi, kui ta ei ole koos sinuga.

Su enesekindlus kaob

Kallim peaks tõstma su taevastesse kõrgustesse ning peaksid temaga koos tundma ennast maailma kõige ilusama, targema, osavama, suurepärasema ja fantastilisema inimesena. Su enesehinnang peaks olema absoluutselt tipus. Kui aga kahtled endas pigem rohkem kui varem ning enesekindlusest pole enam jälgegi, tähendab see, et sa oled täiesti vales suhtes. Palun kuula iseennast!

Oled emotsionaalselt kurnatud

Armastus peaks andma sulle tiivad ja tohutult head energiat. Ja kallim peaks olema see, kes madalseisus sulle appi tõttab ning kaduma läinud energiavarusid taastada aitab. Pidev ja kõikehõlmav kurnatus ja tappev väsimus annavad märku sellest, et sa ei saa suhtelt seda, mida sa vajad.

Eitad tõde

Iga naine analüüsib oma suhet pidevalt ja põhjalikult. Nii et ei ole võimalik, et sulle jääb märkamata, kui midagi on valesti. Sa näed seda, aga eelistad silmi kinni pigistada ja teha nägu, et kõik on parimas korras. Ja see viibki sinu keha sinnamaani, mida kirjeldasime punktides kaks ja kolm. Pidev võitlus ja peitusemäng iseendaga on nii kurnav, et lõpuks ei jää su tervisest enam midagi järele.

Jätad iseennast hooletusse

Armunud naine on juba iseenesest väga kaunis — silmad säravad, põsed õhetavad… Ning oma kallima jaoks tahab ta alati parim välja näha ning näeb selle nimel ka vaeva. Õnnetu ja rahulolematu naine jätab end unarusse — hea, kui pea pestud ja kodus dressid selga saab, ülejäänu on suva.

Sa justkui jälgid suhet kõrvalt, mitte ei osale selles ise

Elu läheb mööda ja sina oled ikka veel siin ja ootad, millal see sinuga juhtuma hakkab. Sa lepid teadmisega, et oled nüüd "võetud" ning teed tuimalt ja kohusetundlikult mehele kingitusi nii sõbrapäevaks kui sünnipäevaks, kuigi see ei paku sulle mingit pinget ega emotsiooni. Elad lootuses, et ühel hetkel see kõik muutub.

Allikas: providr.