Suhete ja seksi ekspert Annabelle Knight õpetab, kuidas olla väga hea suudleja:

1. Alusta rahulikult

Alusta mõnest õrnast musist, sest kiirustamine võib mõjuda suudlusele halvasti. Ära muretse kohe keele pärast, vaid keskendu tema huulte puudutamisele ja tõsta intensiivsust järk-järgult.

2. Ära ilasta

Vaata, et suudluse ajal ei tekiks liiga palju sülge. Kui sul on seda suus liiga palju, neelata vahepeal.

3. Ära unusta hingata

Läbi nina hingamine on parim variant. Kui su nina on blokeeritud, pead vahepeal paarisekundilise pausi tegema, mille jooksul võid õrnalt oma partneri kaela või kõrvalesta näksata.

4. Võta käed appi

Ära hoia käsi lihtsalt külgedel, vaid aseta need oma partneri ümber või tema õlgadele. Kui intensiivsus kasvab, võid teda kätega endale lähemale tõmmata.

5. Nüüd võta keel appi!

Kui asjad juba arenevad, võta ka keel appi. Võid vahepeal põnevuse lisamiseks tema keele puudutamise asemel libistada enda keelega hoopis üle ta huulte.

6. Vürtsita rutiini

Täpselt nii nagu seksiga, tasub ka oma suudlusstiili aeg-ajalt muuta. Ära suudle alati samamoodi. Liigu vahel huultelt kaugemale ja puuduta ka tema keha teisi erogeenseid tsoone nagu kaela, kõrvu või nabaalust piirkonda.

7. Näksa pisut

Proovi aeg-ajalt õrnalt oma partneri huuli näksata.

8. Vaata talle silma

See muudab suudluse veel jõulisemaks ja on taaskord üks viise ilma hetke rikkumata suudlemisse hetkeks paus teha. Lihtsalt pea meeles, et teise inimese silmadesse vaatamine, kui te huuled on koos, mõjub mõnele ekstra kütkestavalt, aga teistele pisut hirmutavalt. Õpi oma partnerit tundma.

9. Värske hingeõhk

See on ekstra oluline: ole enne suudlemist kindel, et su hingeõhk on värske ja seda eriti juhul, kui jõid just kohvi. Puhasta kiiresti hambad, võta appi piparmündimaitselised pastillid või kanna huultele meeldiva aroomiga huulepalsamit.

Allikas: Cosmopolitan