Kas tema või mitte midagi. Ja nüüd ongi see, et ma ei taha lasta tal minna, aga ma ei taha ka oma mehe juurest ära minna, sest meil on laps. Kuigi meil mehega ei ole enam ammu mitte midagi. Tema tegeleb oma asjadega ja mina omadega. Väljas me ei käi, koos enam midagi ei tee. Ainult tüli tüli otsas ja see on nii juba 2 aastat. Mida sellises olukorras teha?

Vastab Amori nõustaja:

Tänan, et jagad oma muret ja pead nõu. Loen välja, et oled segaduses, tunned võib olla hirmu, sest vastutus on suur ja iga otsuse puhul ootavad sind ees muutused.
Tõesti olukord on keeruline, pead "õiget" valikut tegema üksi ja kahe eest. Sa kirjeldad oma elu mehega nagu "tüli tüli otsas", mis kestab juba 2 aastat. Teil mõlemal on kannatust küll, tublid olete! Kas selline elu on lapse pärast või seob teid midagi veel? Mida arvab sinu mees kõrvalsuhest, kui sa talle ütleksid? Kas ta on valmis edasi koos sinuga olema? Kui olete mõlemad valmis proovima midagi muuta, siis saaksite perenõustaja poole pöörduda ja analüüsida ning läbi rääkida oma rasked teemad ja kohad.
Soovitan sul enda jaoks sõnastada, mida sa kõige rohkem kardad, mis võib juhtuda, kui sa otsustad minna ja teiseks, kui sa otsustad jääda oma mehega.
Kindlasti selle raske otsuse tegemisel on abi ka psühholoogilt, kes aitab segased tundeid vaadata, aitab analüüsida erinevaid variante ja kindlasti toetab sind.