1. Ole valmis ise seksi alustama

Aita oma partneril kirge ja armastust tunda. Näita üles, et tahad teda!

2. Ole uutele asjadele avatud

Väldi olukorda, kus su kaaslane põnevust ja uudsust kuskile mujale otsima läheb. Ole avameelne, katseta oma kallimaga uusi asju ja ära karda. Mis on kõige hullem mis juhtuda saab? Ilmselt hakkate naerma. Ja see on ju tore!

3. Ära muutu emaks

Naine ikka tahab oma kallima eest hoolitseda. Küll aga ei tohi sellega üle piiri minna. Miks? Sest muidu võid sa endalegi aru saamata muutuda emmeks, kes sokke peseb ja võileiba teeb, kuid keda enam muuks justkui vaja ei olekski.

4. Liigne kontroll ei tee head

Loomulikult võid sa oma mehelt uurida, kuidas tema päev või õhtu möödus. Küll aga ei maksa hakata tema telefonis või postkastis sorima. Ära muutu liialt kontrollivaks. See hävitab teie suhte.

5. Veendu, et ta teab, kui palju sa teda hindad

Pea meeles, et kõik paarisuhted on vabatahtlikud. Ära muutu liialt mugavaks! Võta endale meeldivaks kohustuseks kallimale iga natukese aja tagant armastust avaldada ja talle näidata, kui palju sa teda hindad. See on tõeliselt oluline.

6. Anna talle aega omaette olla

Mõni petab, sest tema suhe on muutunud lämmatavaks. Tal ei ole enam oma kaaslasega koos hea, kuid asja ära lõpetada ka ei julgeta. Sinu ülesanne on selle eest hoolt kanda, et su kallim end liialt kontrollituna ei tunneks. Anna talle aega omaette olla.

7. Hoia oma emotsioone vaos

Su mees tahab sinu silmis ideaalne olla. Kui ta aga sind mingil põhjusel pahaseks ajab, siis ära hakka esimese asjana kohe ülevoolavalt süüdistusi jagama. Hoia emotsioone vaos, hinga 10 korda sisse ja mõtle natuke.

8. Suhe olgu oluline

Ära tõsta oma lapsi, sõpru või hobisid enda suhtest tähtsamale kohale. Armastust tuleb väärtustada!

9. Õpi selgeks tema armastuse keel

Igaühe jaoks on armastuse keel erinev. Vaata ja õpi tema käitumist hindama, soove lugema ning armastust avaldama. See annab teie suhtele väga palju juurde.

10. Milline on tema suhtemuster?

Kui palju naisi tal olnud on? Miks nendega suhe lõppes? Uuri oma mehe mineviku ja käitumise kohta. Kui ta arvab tulihingeliselt, et meestel ongi õigus ringi tõmmata, siis ei saa sa midagi muuta. Kui ta aga suudab oma eelnevatest suhetest kaalutletult ja põhjendatult rääkida, siis pole sul muretsemiseks põhjust.