1. Ta tuleb su mõtetesse täiesti suvalistel hetkedel
Lähed poodi piima ostma ja ühel hetkel, poe vahekäigus, ilmub su näole totakas muie ja sa tunned, et Sa oled lihtsalt nii-nii õnnelik!

2. Sa oled ta nime oma telefonis juba mitu korda muutnud
Alguses oli seal lihtsalt tema eesnimi, siis lisandus :* märk ja nüüd ümbritsevad tema nime lihtsalt lõputud südamed 💗.

3. Su telefonis on põhimõtteliselt terve galerii temast
Iga pilt on pisikene meenutus sellest, et oled leidnud oma inimese ja leiad end päevas mitu korda neid samu fotosid vaatamas.

5. Te tunnete üksteist läbi ja lõhki
Teil on oma väljendid, mida kasutate ja mõistate teineteist sõna-sõnalt.

6. Usaldus!
Isegi kui te suhtlete omavahel 24/7, ei lähe Sa endast välja, kui pole paar tundi temast midagi kuulnud. Te usaldate teineteist ja vaikus ei tähenda, et tüli on tulemas.

7. Kingituste tegemine on imelihtne
Sa kippusid arvama, et kingitusi on megaraske teha, aga enam pole! Iga kord kui lähed kaubamajja, näed seal miljonit asja, mis Su teisele poolele meeldiksid. Tema jaoks ostlemine on sama lõbus nagu enda jaoks!

8. Uuesti armumise tunne
Vahel Sa armud oma kallimasse uuesti. Näiteks siis, kui tal on seljas Su lemmikpluus ja ta on lihtsalt nii nunnu, et võiksid minestada! Liblikad kõhus.

9.Tulevikuplaanid ei tekita stressi
Kooli lõpetamine ja muud elumuutused ei muuda teid, sest kui oled koos kellegagi, kes teeb Su õnnelikuks, ei tunne Sa tuleviku ees hirmu, vaid põnevust!

10. Kõik pole alati ideaalne
Te vaidlete totrate asjade üle ja ilmselgelt on teil mõlemal kiikse, mis teist häirivaid. See kõik on normaalne! Teie puhul on eriline see, et väikesed asjad ei muuda teie suhet, vaid teevad selle hoopiski tugevamaks.

11. Tema valu on Sinu valu
Kui Su armsamaga juhtub midagi halba, tunned Sa seda valu nii nagu see oleks juhtunud Sinuga.

12. Sa saadad selle artikli oma kallimale ja ta ütleb lihtsalt: 💕💕

Allikas: Seventeen