Columbia, Indiana ja Kentucky-Lexingtoni ülikooli teadlased intervjueerisid 200 naist, kes olid pikas suhtes (kolm aastat ja rohkem). 70% neist naistest tunnistas, et nad on oma suhte ajal armunud kellessegi teise ja valdav enamik neist ütles, et see ei kahjustanud nende käimasolevat suhet üldse — pigem muutis suhet kirglikumaks.

Armumine võib olla täiesti kahjutu. See paneb su veidi hoogsamalt kõndima ja flirtimine tõstab enesekindlust. Sa tunned, et sa oled kuum, et sind tahetakse. On fakt, et inimesed, kes flirdivad ja naudivad vastassoo tähelepanu, tahavad rohkem seksida. Nii muutubki suhe enda kallimaga kuumemaks.

Aga millal läheb teise inimesse armumine ohtlikuks?

Siis, kui sa tunned, et sa ei viitsi enam enda kaaslasega rääkida. Siis kui sa kujutad tihemini ette, kuidas te selle teisega koos asju teete kui oma abikaasaga. Kui sa kujutad oma kallimaga seksides pidevalt seda teist meest ette. Nendel juhtudel on asi ohtlikuks muutumas.

Aga kui see ei jõua selleni, et sa selle teise mehega voodisse jõuad, siis kaob tasapisi ka see kiindumus. Tunded teise inimese vastu lahtuvad ja suhe oma kallimaga muutub selle energia võrra tugevamaks.

Nii et ära põe ja süüdista ennast, kui suhtes olles teist meest piilud — sinuga ei ole midagi valesti ja kui sa end kontrolli all hoida suudad, ei tee see su suhtele midagi halba, vaid hoopis palju head!

Allikas: She Knows